Η νέα τάση στα δώρα γάμου θα σας χρίσει καλεσμένο της χρονιάς

featured image

Αυτήν την περίοδο οι προσκλήσεις σε γάμους είναι πολλές.

Είτε πρόκειται για συγγενή σας είτε για φίλους ή συναδέλφους που ενώνονται με τα δεσμά του γάμου το καλοκαίρι, το σίγουρο είναι ότι θέλετε το δώρο σας να ξεχωρίζει.

Πώς μπορείτε να βγείτε ασπροπρόσωποι στον αγώνα αναζήτησης του ιδανικού δώρου για τους νεόνυμφους;

Αν έχετε κοντινή σχέση με το ζευγάρι, τότε μπορεί και να γνωρίζετε τα γούστα και τις προτιμήσεις τους. Ακόμη, κι αν δεν έχετε ιδέα ωστόσο, το σίγουρο ότι με τα δώρα εμπειρίας Baladeur, θα κερδίσετε τον τίτλο του καλεσμένου της χρονιάς.

Αυτό το καλοκαίρι αφήστε τις καλύτερες εντυπώσεις και πρωτοτυπήστε, επιλέγοντας ένα δώρο τόσο ξεχωριστό που οι νεόνυμφοι σίγουρα θα θυμούνται καιρό μετά το μυστήριο...

Γιατί όταν χαρίζετε ένα δώρο εμπειρίας, δείχνετε παράλληλα στους φίλους σας το πόσο σημαντικοί είναι για εσάς.

Δώρα εμπειρίας Baladeur

Τα δώρα εμπειρίας Baladeur είναι εμπειρίες ζωής σε συσκευασία δώρου!

Είναι έξυπνα δώρα που πωλούνται με τη μορφή gift vouchers (σαν ανοικτά «εισιτήρια»), εννεάμηνης κυρίως διάρκειας ισχύος, με εγγύηση τιμής, σε συσκευασία δώρου, μαζί με ευχετήρια κάρτα και οδηγίες χρήσης.

Στην κορυφή των δώρων πανελλαδικά από το 2005

Τα δώρα εμπειρίας Baladeur δεν είναι τυχαία στην κορυφή των προτιμήσεων για on-line δώρα πανελλαδικά.

Η Baladeur Ltd αποτελεί τον Leader και τον μοναδικό σε μακρόχρονη γνώση εκπρόσωπο του απαιτητικού αυτού χώρου των εμπειριών ζωής ως η εταιρία που δημιούργησε την έννοια «άυλο δώρο» - «δώρο εμπειρίας» για επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα, από το 2005.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι τα δώρα εμπειρίας, δείτε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα από το baladeur.gr, το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα δώρων εμπειρίας στην Ελλάδα:

Οδήγηση Super Cars (Ferrari, Rally κ.α.), Συγκυβέρνηση αεροπλάνου ή ελικοπτέρου, Ρομαντικά δείπνα, Πρωτότυπα weekends, Εκπλήξεις, Αποδράσεις, Ιππασία, Rafting, Ξιφασκία, Παραπέντε, Spa και εκατοντάδες άλλα πακέτα δραστηριοτήτων

Τα δώρα εμπειρίας Baladeur μετατρέπουν το άνοιγμα των δώρων γάμου σε «επιτραπέζιο παιχνίδι». Ένα παιχνίδι στο οποίο βασικοί παίκτες είναι το νιόπαντρο ζευγάρι και οργανωτής είναι η ίδια η ζωή, με τις απρόβλεπτες και εντυπωσιακές εκπλήξεις της…

Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα δώρων εμπειρίας

Τα δώρα εμπειρίας Baladeur πωλούνται σε τιμές που ξεκινούν από 15 ευρώ, μπαίνουν σε συσκευασία δώρου της επιλογής σας και τα χαρίζετε σε φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, σε κάθε περίσταση.

Χαρίστε δώρα εμπειρίας Baladeur σε ονομαστική γιορτή ή για δώρα γενεθλίων, δώρα γάμου, δώρα επετείου, Χριστουγεννιάτικα δώρα, εταιρικά δώρα, δώρα κινήτρου σε υπαλλήλους, συνεργάτες, πελάτες, φίλους, κοπή πίτας, προαγωγή κλπ.

Πώς τα αγοράζετε;

Αγοράστε δώρα εμπειρίας Baladeur οn-line στο baladeur.gr ή επί τόπου στο φυσικό κατάστημα στη Γλυφάδα ή και τηλεφωνικώς, επιλέγοντας από εκατοντάδες έτοιμες ιδέες.

Πώς τα εξοφλείτε;

Μπορείτε να εξοφλήσετε με ή χωρίς πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή στο courier ή με κατάθεση σε τράπεζα ή μετρητοίς στο φυσικό κατάστημα Baladeur στη Γλυφάδα.

Πώς τα παραλαμβάνετε;

Τα δώρα εμπειρίας Baladeur είναι ετοιμοπαράδοτα. Παραλάβετέ τα αυθημερόν με e-voucher (αν δεν θέλετε συσκευασία) ή άμεσα από το κατάστημα Baladeur της Γλυφάδας ή με courier για παράδοση την επόμενη ημέρα πανελλαδικά.

Πώς αξιοποιούνται;

Αν σας έκαναν δώρο μια εμπειρία Baladeur, απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που συνοδεύουν το δώρο σας και κλείστε ραντεβού για την εμπειρία σας.

Έχετε περιθώριο 9 μηνών για να απολαύσετε την εμπειρία που σας χάρισαν ή να την αλλάξετε on-line με οποιαδήποτε άλλη εμπειρία σας αρέσει περισσότερο, από το e-shop baladeur.gr.

Baladeur Ltd

Gift Experiences – Thematic Events

Δημητρίου Γούναρη 19, 16562, Άνω Γλυφάδα, Τηλ: 210-9635069

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 18:00

E-shop: baladeur.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.