Αλέξης Τσίπρας: Ο άνθρωπος που έπεισε τον πρωθυπουργό να σπάσει το εμπάργκο και να πάει στον ΣΚΑΪ

featured image

Την απόφασή του να εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ προκειμένου να «φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό» γνωστοποίησε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρει: «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο ΣΚΑΪ «λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου, συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στοκεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη τη Σία Κοσιώνη και το διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά θα παραχωρήσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας».

Ο άνθρωπος που έπεισε τον Αλέξη Τσίπρα να σπάσει το εμπάργκο

Τον λόγο που ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να αλλάξει γνώμη μία εβδομάδα πριν τις εθνικές εκλογές και να εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αποκάλυψε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, ένας ηλικιωμένος άνδρας γύρω στα 60, ήταν αυτός που του το πρότεινε στην προεκλογική ομιλία που είχε ο πρωθυπουργός στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα o πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει:

«Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, "θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί".

Του λέω τι εννοείς; Μου λέει "πήγαινε στον ΣΚΑΪ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…". Του είπα δεν έχεις άδικο. Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ».

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.