Αυγενάκης: Είναι καλό για τον τόπο μας η χώρα να έχει πρωθυπουργό έναν Κρητικό

featured image

«Είναι καλό για τον τόπο μας η χώρα να έχει πρωθυπουργό έναν Κρητικό και εγώ θα βρίσκομαι στο πλευρό του για να πετύχουμε πράγματα για τον τόπο μας», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη» ο γραμματέας της Π.Ε της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης αφού σημείωσε ότι νιώθει «μεγάλη τιμή» που ο Κυριάκος Μητσοτάκης του «εμπιστεύθηκε» τη θέση του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ, υπογράμμισε: «Οι πολίτες ξέρουν ότι η Νέα Δημοκρατία υπάρχει για να τους υπηρετεί. Πως λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα το εθνικό και το λαϊκό συμφέρον».

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, τονίζοντας ότι «η αναγέννηση της γεωργίας μας και της κτηνοτροφίας μας, η στήριξη των γεωργών και των κτηνοτρόφων μας αποτελεί κεντρική προτεραιότητα», ενώ για τον ΒΟΑΚ τόνισε: «O ΒΟΑΚ, κι εμείς στη ΝΔ μιλάμε για τον άξονα Κίσσαμος - Σητεία, είναι κομβικής σημασίας έργο υποδομής, είναι απαραίτητη η έναρξη του έργου άμεσα. Είναι θέμα ασφάλειας και θέμα ανάπτυξης και έχει δεσμευτεί προσωπικά ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης στους συμπολίτες μας τους Κρητικούς».

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στον κλάδο του Τουρισμού λέγοντας πως «πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να θωρακίσουμε το προϊόν μας, να το αναβαθμίσουμε, να το κάνουμε πιο ποιοτικό και να αξιοποιήσουμε αυτό το συγκριτικό πλεονέκτημα, και να αποκτήσει ταυτότητα το προϊόν της Κρήτης, μια ταυτότητα διακριτή από τα άλλα προϊόντα και παγκοσμίως αναγνωρίσιμη».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.