Νίκη Κεραμέως: Οργανώνουμε μια διαφορετική εκδήλωση, με έμφαση στην κοινωνία

featured image

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Βόρειο Τομέα της Β" Αθηνών, Νίκη Κεραμέως, πραγματοποιεί σήμερα, 1η Ιουλίου, στις 20:00, την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση στο δημοτικό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι.

Η κ. Νίκη Κεραμέως μίλησε στο ενόψει της αποψινής εκδήλωσης:

- Πώς είναι η καθημερινότητα μιας υποψήφιας βουλευτή;

Γεμάτη με υποχρεώσεις, σε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα.

- Μητρότητα και πολιτική μπορούν να συμβαδίσουν;

Μπορούν, υπό προϋποθέσεις. Είναι πολύ δύσκολο, όπως γενικότερα ο συνδυασμός των πολλαπλών ρόλων μίας γυναίκας: μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη. Η στήριξη της οικογένειας και η διευκόλυνση εκ μέρους της Πολιτείας θεωρώ ότι είναι εκ των ων ουκ άνευ.

- Σήμερα έχετε την κεντρική σας προεκλογική εκδήλωση Βόρειο Τομέα Β’ Αθηνών. Πείτε μας λίγα πράγματα για το πώς διοργανώνετε μια εκδήλωση.

Μια εκδήλωση, όπως και κάθε τι με το οποίο καταπιάνεται κανείς, χρειάζεται οργάνωση, συντονισμό, προσοχή στις λεπτομέρειες. Η σημερινή θα είναι μια διαφορετική εκδήλωση, με ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνία. Για περισσότερα, σας περιμένουμε όλες και όλους από κοντά απόψε, Δευτέρα, στις 8 μμ στο Δημοτικό Γυμναστήριο Σπύρος Λούης στο Μαρούσι!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.