Αντώνης Μυλωνάκης - Γνήσιος πατριώτης που έχει χύσει αίμα για την πατρίδα

featured imageΔεκάδες υποψήφιοι βγαίνουν και παριστάνουν τους πατριώτες. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία μάλιστα αποδείχτηκαν πιο μειοδότες και από τους διεθνιστές. Υπάρχει όμως και ένας υποψήφιος ο οποίος έχει χύσει κυριολεκτικά αίμα για την πατρίδα. Ο οποίος έχει παίξει την ζωή του κορώνα γράμματα για να υπερασπίσει την εθνική μας κυριαρχία, ο οποίος τραυματίστηκε δυο φορές βαρύτατα πάνω στο καθήκον και σώθηκε από θαύμα μετά από μάχη στην εντατική.

Υπάρχει ένας υποψήφιος ο οποίος είχε την ύψιστη τιμή να έχει φιλήσει τα χέρια της κυράς του Αιγαίου, της κυρά της Ρω. Ήταν αυτός που ως ελικοπτεράς πήγαινε τις προμήθειες στην αιώνια ηρωίδα μας, και έπαιρνε την ευλογία της. Και επειδή ο ίδιος είναι πραγματικός πατριώτης, μετρημένος και μετριόφρων, και δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσει ποτέ αυτά στην μάχη της ψήφου, τα γράφω εγώ.

Ο υποψήφιος αυτός είναι ο Αντώνης Μυλωνάκης, που κατεβαίνει με την Ελληνική Λύση. Όταν τέτοιοι άνθρωποι κατεβαίνουν στο κοινοβούλιο, ο λαός πρέπει να τους στηρίξει ανεξαρτήτως κόμματος. Διότι ένας άνθρωπος που έχει τάξη την ζωή του κυριολεκτικά στην υπηρεσία του έθνους, είναι ο μόνος που μπορεί με πίστη και συνείδηση να υπηρετήσει πραγματικά τον έλληνα. Καλή επιτυχία Αντώνη, είναι θέμα τιμής να εκλεγείς, όχι για το προσωπικό σου συμφέρον που πάντα το έβαζες στην άκρη, αλλά για την Πατρίδα!

Ανδρέας Νοταράς

Share on Google Plus

About admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου