Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για διπλό «χτύπημα»

featured image

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Γαλλία και Αλγερία είναι έτοιμος ακόμα και την ερχόμενη εβδομάδα να ολοκληρώσει τις προσθήκες των Γιασίν Μπενζιά και Μπράιαν Νταμπό.

Για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό Γιασίν Μπενζιά (σ.σ. Αλγερινό με γαλλικό διαβατήριο) της Λιλ η πληροφόρηση που συνεχίζει να υπάρχει από την Αλγερία και την Γαλλία είναι πως θα κλείσει στον Ολυμπιακό πιθανότατα ως δανεικός με οψιόν αγοράς.  Ο Μπενζιά - που είναι κυρίως δεκάρι - στη Γαλλία είχε 93 ματς στην Λιλ με 11 γκολ και 10 ασίστ αλλά και 54 στην Λιόν με 6 γκολ και 3 ασίστ. Πέρυσι στη Φενέρ ως δανεικός είχε 22 ματς με 3 ασίστ.

Παράλληλα παραμένει στο κάδρο για να κλείσει και τυπικά και η υπόθεση του Μπράιν Νταμπό. Του άσου από την Μπουρκίνα Φάσο, που επίσης έχει γαλλικό διαβατήριο.Ο Νταμπό - όπως και ο Μπενζιά - παίζει σε περισσότερες από μία θέσεις (σ.σ. είναι εκτός από κεντρικός χαφ και αμυντικός μέσος και ακραίος μπακ). Πέρυσι στην Ιταλία είχε 26 αγώνες με 1 γκολ και 2 ασίστ. Το Butfootballclub.fr και άλλα γαλλικά ΜΜΕ σημειώνουν για τον Νταμπό πως ο Ολυμπιακός έκανε ρελάνς με νέα πρόταση, που είναι η πιο καλή που έχει στα χέρια της η Φιορεντίνα. Οι Βιόλα προτιμούν πάντως να πουλήσουν τον παίκτη. Και σε αυτήν την υπόθεση είναι το πιο πιθανό να προκύψει δανεισμός με οψιόν. Όπως όλα δείχνουν οι δύο προσθήκες αυτές δρομολογούνται για να κλείσουν οριστικά και τυπικά πια για μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.