Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θα κοπεί κανένα επίδομα, σε ισχύ από το 2020 οι μειώσεις φόρων

featured image

Κανένα επίδομα δεν θα κοπεί διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα.

Απάντηση στη φτώχεια είναι οι δουλειές, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ξεκαθαρίζοντας πως οι μειώσεις φόρων θα ισχύσουν από το 2020.

Εξήγησε ότι το έκτακτο επίδομα που δινόταν τα Χριστούγεννα στους συνταξιούχους και το έδωσε προεκλογικά ο κ. Τσίπρας ως «13η σύνταξη», θα δοθεί εκ νέου στο τέλος του 2020.

Ο κ. Μητσοτάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μειωθούν οι φόροι κληρονομιάς και σημείωσε ότι θα υπάρξει συνολική πολιτική για την ακίνητη περιουσία, όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά μέσο όρο 30% ή και τα κίνητρα για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.

Προανήγγειλε πως η ΝΔ θα δείξει μηδενική ανοχή στην ανασφάλιστη εργασία και τόνισε πως δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος.

Αναφορικά με το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε πως είναι νωρίς να γίνει αυτή η συζήτηση. Πρόσθεσε πως θα μιλήσει και γι" αυτό θέμα και για το πρόσωπο του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος στο τέλος του έτους και πως το όνομα του επιτρόπου που θα προτείνει θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.