Το «δολοφονικό» βλέμμα της Μπιγιονσέ σε γυναίκα που έπιασε την κουβέντα στον Jay Z

featured image

Κατά καιρούς διάφορα δημοσιεύματα θέλουν τον Jay Z να μην είναι και τόσο πιστός στο γάμο του με τη Μπιγιονσέ. Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια και για μία περίοδο οι φήμες για εξωσυζυγική σχέση του μουσικού παραγωγού (πρόσφατα ανακοινώθηκε πως έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ράπερ) οργίαζαν και ήθελαν το ζευγάρι πολύ κοντά στον χωρισμό. Μπιγιονσέ και Jay Z δεν χώρισαν ποτέ, διαψεύδοντας με τον καλύτερο τρόπο τις κακές γλώσσες.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως η «ιέρεια» της Ποπ σκηνής δεν προσέχει για να έχει. Και δεν φυλάει τα ρούχα της, για καλό ή για κακό. Και μία σκηνή που έλαβε χώρα στη διάρκεια αγώνα μπάσκετ, μάλλον αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Είναι η στιγμή που ο Jay Z μιλάει με τη σύζυγο του ιδιοκτήτη των Ουόριορς και ο φακός «συλλαμβάνει» την Μπιγιονσέ να ρίχνει στη γυναίκα «δολοφονικό» βλέμμα.

Η κάμερα τη δείχνει αμήχανη, ενώ μόλις η τραγουδίστρια αντιλαμβάνεται ότι την τραβάει, χαμογελάει και χαιρετάει, αλλά η αμηχανία της είναι μάλλον έκδηλη. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο σχολιάστηκε στα social media, όπου οι περισσότεροι είδαν την αστεία πλευρά της ιστορίας. Υπήρξαν, όμως κι εκείονοι, που σύμφωνα με την «πέτρα του σκανδάλου» έφτασαν στο σημείο να την απειλούν. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε, το διάσημο ζευγάρι ήταν καλεσμένο του συζύγου της για τον τρίτο τελικό του ΝΒΑ. Επειδή, όμως, οι επιθέσεις εναντίον της έγιναν πολλές, σύμφωνα με τη Daily Mail, αναγκάστηκε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.