Αυτή η φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με μαγιό ενθουσίασε τους followers της

featured image

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model στη θέση του κριτή. Όσοι ασχολούνταν, βέβαια, με το χώρο της μόδας και της showbiz γενικότερα, γνώριζαν και πριν το ριάλιτι μόδας του Star την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, η συμμετοχή της σε αυτό την έκανε περισσότερο γνωστή, αποκτώντας και πολλούς θαυμαστές, μιας και πρόκειται για μία από τις ωραιότερες παρουσίες του χώρου. Μάλιστα, κάθε φορά που ανεβάζει στο λογαριασμό της στο Instagram κάποια φωτογραφία της, τα likes «πέφτουν» βροχή, κυρίως κάτω από αυτές με μαγιό.

Και φέτος το καλοκαίρι, μέχρι στιγμής, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει αφήσει παραπονεμένους τους θαυμαστές της. Μετά την τόπλες φωτογραφία της στο Instagram επανήλθε με μία νέα, όπου ποζάρει στο φακό με μαγιό, αποκαλύπτοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

«Εκτίμησε τα μικρά και απλά πράγματα στη ζωή. Αυτά είναι που σε γεμίζουν. Αυτά είναι που θα θυμάσαι πάντα. Ένα χαμόγελο. Μια αγκαλιά. Μια καλοκαιρινή μέρα στο νησί με τους ανθρώπους που αγαπάς. Απλά και αληθινά» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Αλλά ρίχνοντας μια ματιά στα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων παρατηρείς ότι οι περισσότεροι έμειναν στα πόδια της, σπεύδοντας να στείλουν και τα σχετικά σχόλια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.