Οριστικός αποκλεισμός της Μίλαν από την Ευρώπη, λόγω Financial Fair Play

featured image

Μια από τις χειρότερες ημέρες στην ιστορία της Μίλαν είναι η σημερινή, καθώς η UEFA ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο Europa League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20), παρά το γεγονός ότι είχε προκριθεί μέσω της Serie A στη φάση των ομίλων. Η τιμωρία των «ροσονόερι» αφορά την παραβίαση του Financial Fair Play.

Ουσιαστικά, ο ίδιος ο ιταλικός σύλλογος έβαλε το... χεράκι του για μια τέτοια εξέλιξη, στην προσπάθειά του να εξορθολογίσει τα οικονομικά ζητήματα που τον βαραίνουν. Έτσι, το CAS ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/06) την οριστική εξέλιξη στην ιστορία αυτή, η οποία δημιουργεί και ένα ντόμινο αλλαγών όσον αφορά τις ιταλικές συμμετοχές στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρόμα παίρνει θέση τη θέση της Μίλαν στους ομίλους του Europa League, ενώ αντί για τους «τζιαλορόσι» στα προκριματικά θα παίξει η Τορίνο, η οποία περιμένει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι Ντέμπρετσεν-Κουκέσι.

Υπενθυμίζεται ότι, αρχικά ο σύλλογος της Λομβαρδίας είχε συμφωνήσει με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να αγωνίζεται στις διοργανώσεις της και παράλληλα να πληρώνει τα πρόστιμα, λόγω της παραβίασης του FFP.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.