Μητσοτάκης: Συζητούσαμε στο σπίτι για την περιβόητη… γκαντεμιά των Μητσοτάκηδων

featured image

«Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα έβγαινα για ένα ποτό με τον Τσίπρα αν δεν μας χώριζαν οι πολιτικές διαφορές μας γιατί όλοι μας είμαστε προϊόντα αυτών που πιστεύουμε και βιώνουμε άρα δεν μπορούμε να το αποκόψουμε» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show στον ANT1.

«Είχε πολύ χιούμορ ο πατέρας μου και συζητούσαμε για αυτό που λέγανε ότι είναι γκαντέμης κλπ. Εμένα με ενοχλούσε. Εκείνον όχι. Εγώ σήμερα με τα social media έρχομαι σε δύσκολη θέση με αυτά που διαβάζουν τα παιδιά μου. Αλλά τα παιδιά είναι πιο δυνατά απ’ ότι νομίζουμε» τόνισε ο κ. αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Δεν πέρασα πολύ χρόνο με τον πατέρα μου μεγαλώνοντας και αυτό ήταν ένα παράπονο. Είπαμε όλα όσα έπρεπε να πούμε οι δυο μας. Μιλούσαμε 2-3 φορές την ημέρα. Με την πάροδο του χρόνου φτιάξαμε μια καλή σχέση. Αυτά που ήθελε να μου δώσει, μου τα έδωσε. Η μητέρα μου ήταν ένας πολύ δυνατός και δυναμικός άνθρωπος με έντονη πολιτική αίσθηση. Ήταν η πρώτη που έβαλε στο δημόσιο διάλογο τα θέματα της αναπηρίας».

Στη συνέχεια και μιλώντας πολιτικά ο κ. Μητσοτάκης είπε πως δεν είναι κατά των επιδομάτων αλλά όταν έχουν την μορφή βοήθειας και όχι μόνιμου εισοδήματος, στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Με θυμώνει όταν λέμε πως δεν καθορίζουμε εμείς το τι γίνεται στη χώρα αλλά μας το επιβάλουν οι έξω. Κι όμως δεν είναι έτσι. Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα. Αν κερδίσουμε τις εκλογές αυτό θα είναι μια ένδειξη μεγάλης ωριμότητας της ελληνικής κοινωνίας. Το μόνο καλό που κρατάω από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απομυθοποίηση του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.