Αθηναΐς Νέγκα: Φοράει μαγιό και δείχνει τα σημάδια της λεύκης στο κορμί της

featured image

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα λεύκης από την οποία έχει αποκαλύψει πως πάσχει, η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, δύο φωτογραφίες της με μπικίνι.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Το "μοντέλο" της φωτογραφίας μας, θα μπορούσε να διαπρέψει στην μόδα μικρών ντόπιων και τίμιων βιοτεχνιών και να βασιλέψει σε πασαρέλες κατά μήκος μεγάλων επαρχιακών οδών. Το παιδί που έχει βουτήξει σε κρύα θάλασσα και θέλει σαδιστική αγκαλιά βοηθά στο αυθόρμητο ρούφηγμα κοιλιάς, τα παιδιά πάντα βοηθάνε στο να τους ρίχνεις το φταίξιμο που χαλάρωσε το μπράτσο -λίγο photoshop θα μπορούσε να βοηθήσει στα προβληματικά σημεία όμως την φωτο αυτή διακρίνει μια σπιτική ωμότητα-την έχουν τραβήξει αληθινοί παπαρατσι ή τέλος πάντων ο σύζυγος που έχει μάθει να ανταποκρίνεται στο πρόσταγμα: "Τράβα με μιά φυσική, να την βάλω στο insta!"

ΥΣ.. στα σοβαρά θέματα τώρα.. χθες ήταν παγκόσμια μέρα λεύκης από την οποία υποφέρω. Τα σημάδια ειδικά το καλοκαίρι που οι πάσχοντες μαυρίζουν γίνονται πιο έντονα και η ντροπή χειρότερη. Δείτε φωτογραφίες #vitiligo#vitiligopride #worldvitiligoday και δείξτε τις σε ανθρώπους που πάσχουν ώστε να πάρουν κουράγιο και να πάψουν να νιώθουν μόνοι».

Δείτε τις δύο αναρτήσεις της:

Η Αθηναΐς Νέγκα είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας που εντοπίζει τα τελευταία 30 χρόνια μέσω Instagram.

Όπως ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια πάσχει από λεύκη, κάτι που φαίνεται και στη φωτογραφία που ανήρτησε.

«Νομίζω πως το να είσαι αναγνωρίσιμος έχει σημασία μόνο όταν μπορείς να μιλήσεις για κάποια πράγματα για αυτό κ το σημερινό post» είπε, θέλοντας να περάσει το μήνυμά της για όσους πάσχουν από την ίδια αυτοάνοση ασθένεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.