Ολυμπιακός: Την ψάχνει για τη δύσκολη περίπτωση Γιορέντε, πιο οντά ο Ελ Αραμπί

featured image

Μετά το deal για τον Ρούμπεν Σεμέδο, για τον οποίον απομένουν μόνο τα τυπικά, ο Ολυμπιακός κάλυψε το κενό στα στόπερ και πλέον μπαίνει δυναμικά στην αναζήτηση σέντερ φορ. Είναι δεδομένη η επιθυμία στο Λιμάνι ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι ένα όνομα με παραστάσεις και έφεση στο γκολ, με αυτά των Φερνάντο Γιορέντε και Γιουσέφ Ελ Αραμπί να είναι πιο ψηλά.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πιο εφικτή αυτή τη στιγμή φαντάζει η περίπτωση του Μαροκινού, που μένει ελεύθερος από την Αλ Ντουχαΐλ και είναι πολύ θετικός στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα. O 32χρονος ποδοσφαιριστής, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σε 28 συμμετοχές με την ομάδα του Κατάρ, σκόραρε 30 φορές και δεδομένα έχει αρκετά καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Βάσκος φορ, από την άλλη, που έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ ήταν ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, όμως φέρεται να ζήτησε χρόνο για να αποφασίσει, καθώς ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν δείξει και μεγάλες ομάδες από την Ιταλία όπως η Ίντερ, η Μίλαν και η Ρόμα. Έτσι, η περίπτωσή του δείχνει να υποχωρεί, αν και οι Πειραιώτες θα εξαντλήσουν τα περιθώρια τους.

Τέλος, στο «ερυθρόλευκο» περιβάλλον κυκλοφορεί και η περίπτωση να γίνει μια κίνηση-έκπληξη στη θέση, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.