Ουάρντα: Την επόμενη φορά δεν πρόκειται να κάνω ξανά τίποτα για να θυμώσει κάποιος εξαιτίας μου

featured image

Συγγνώμη από όλους όσους έθιξε με τη συμπεριφορά του ζήτησε ο Αμρ Ουάρντα, αναφορικά με την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης σε γνωστό μοντέλο από την πατρίδα του, κατά τη διάρκεια παρουσίας του στην αποστολή της εθνικής Αιγύπτου.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ και τον κόσμο, όσους θίχτηκαν από την συμπεριφορά μου. Ζητώ συγγνώμη και την επόμενη φορά δεν πρόκειται να κάνω ξανά τίποτα που θα κάνει κάποιον να θυμώσει εξαιτίας μου», τόνισε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκεται σε ιστορία που έχει να κάνει με το αντίθετο φύλο.

Ο Ουάρντα τέθηκε εκτός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, με απόφαση της Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της Αιγύπτου, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, ενώ «καμπάνα» αναμένεται να του επιβάλει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βάσει του πειθαρχικού κώδικα της ομάδας.

Στο πλευρό του βρίσκεται και ο μεγάλος αστέρας της εθνικής Αιγύπτου, Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος ζήτησε για λογαριασμό του μια δεύτερη ευκαιρία, αφού πρώτα επέκρινε τον συμπαίκτη του στους «Φαραώ» για τη συμπεριφορά του.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.