Ολυμπιακός: Οι βασικές μεταγραφικές του προτεραιότητες

featured image

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» και τα θέματα του χαφ και του επιθετικού και μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν νεότερα. Η επιλογή του Γαλλομαροκινού Ελ Αραμπί και το... παραθυράκι για τον Μάρκους Μπεργκ.

Αφού έκλεισε μία βασική του μεταγραφική ανάγκη για τον στόπερ με την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο ο Ολυμπιακός πάει για άλλα. Οι δύο επόμενες προτεραιότητες είναι για έναν παίκτη στο κέντρο και φυσικά για τον φορ.

Στο θέμα του επιθετικού αυτήν την στιγμή Νο1 φαβορί ή κλεισμένος παίκτης δεν υπάρχει. Υπάρχουν περιπτώσεις που φαίνεται να έχουν ανέβει στην λίστα, όπως του 32χρονου Ελ Αραμπί, που αποχωρεί από την Λεκβίγια και με τον οποίο έχουν γίνει συζητήσεις αλλά μέχρι εκεί. Το... παράθυρο για Μπεργκ δεν έχει κλείσει, τουλάχιστον όχι μέχρις ότου ο Σουηδός εξακολουθεί να μην φανερώνει οριστικά τις προθέσεις του για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό.

Υπάρχει ο Αργεντίνος Καρίγιο, που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς ενώ ως γνωστόν το προηγούμενο διάστημα ο Μέντες είχε ρίξει στο... τραπέζι το όνομα του Βινίσιους που δείχνει να οδεύει προς Αγγλία όμως. Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για φορ και στις αγορές των Αγγλίας και Γαλλίας. Συνολικά εκτιμάται πως μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα θα προκύψουν νεότερα και με τον χαφ (σ.σ. όπου και εκεί δεν φαίνεται να υπάρχει παίκτης που να είναι φαβορί) και για τον φορ.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.