Μητσοτάκης: Ας προσέχουν αυτοί που λένε «ψήφισέ με γιατί θα γίνω υπουργός»

featured image

«Τσιγάρο ποτέ. Ο παππούς μου, ο πατέρας της μητέρας μου, πέθανε από καρκίνο του  πνεύμονα και λίγο πριν φύγει με φώναξε και μου είπε: εμείς δεν ξέραμε, τώρα εσείς ξέρετε. Μην καπνίσεις ποτέ. Και δεν κάπνισα. Αν κερδίσω τις επερχόμενες εκλογές θα εφαρμόσω αμέσως τον αντικαπνιστικό νόμο. Θα δυσαρεστήσω πολλούς αλλά ένας πολιτικός δεν μπορεί να είναι ευχάριστος σε όλους. Και ναι. Να πάνε μπουζούκια χωρίς να καπνίσουν και χωρίς να πιούν ένα μπουκάλι ουίσκι. Αυτό είναι μια συμβουλή ειδικά στους νέους.  Έχουμε πολλά τροχαία δυστυχήματα με νεκρούς. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει. Δεν είναι μαγκιά» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2night Show στον ANT1.

Σε ότι αφορά τις δικές του συνήθειες σχετικά με τη διασκέδαση και το ποτό σημείωσε: «Έχω πάει στα μπουζούκια. Μ’ αρέσει το κρασί. Θα πιώ 1-2 ποτηράκια. Θα πιώ και λίγη τσικουδιά. Δεν θα πιώ ποτέ μόνος μου. Μόνο σε παρέα. Αν είμαι στεναχωρημένος θα βγω να τρέξω. Έτσι μου φτιάχνει εμένα η διάθεση».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Εγώ είμαι ιχθύς και η Μαρέβα Καρκίνος. Εγώ δεν ασχολούμαι αλλά καμιά φορά την κοροϊδεύω και γελάμε. Περάσαμε μια κρίση που μεγαλύτερη δεν μπορώ να φανταστώ. Ζήσαμε χώρια πολλά χρόνια. Αξίζει να κρατιέται ζωντανή μια σχέση για τα παιδιά.  Αξίζει να προσπαθεί κάποιος να σώσει τον γάμο τους. Κανείς γάμος δεν είναι χωρίς προβλήματα. Θα πρέπει να έχει κανείς το θάρρος να είναι αυτοκριτικός. Η μοναξιά σκοτώνει. Στην κυριολεξία. Στη Βρετανία υπάρχει υφυπουργός καταπολέμησης της μοναξιάς. Στην Ελλάδα δεν είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο».

«Με ενόχλησε η χυδαία επίθεση στη Μαρέβα. Η πολιτική είναι σκληρό σπορ. Να με κρίνουν όσο θέλουν οι πολίτες αλλά είναι αδιανόητο να προσπαθούν κάποιοι να βάλουν στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει και ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι ανεξάρτητοι που αποκαλύπτουν τα fake news», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Καμιά φορά μπορεί ν’ ανεβάσω καμιά φωτογραφία στο Instagram μόνος μου ή να διαβάσω σχόλια στο facebook».

Τέλος ο πρόεδρος της ΝΔ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα και στο εσωτερικό του κόμματός του: «Με ενοχλεί η προεξόφληση του εκλογικού αποτελέσματος. Ας προσέχουν αυτοί που λένε ψήφισέ με γιατί θα γίνω υπουργός. Δεν θα λογαριάσω ισορροπίες. Θα φτιάξω -αν εκλεγώ- την καλύτερη δυνατή κυβέρνηση» ενώ αναφορικά με τα… ρουσφέτια, ξεκαθάρισε: «Αν το πλαίσιο των διορισμών είναι απόλυτα ελεγχόμενο θα καταπολεμηθεί το ρουσφέτι».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.