Πολάκης για επιστροφή Βίκυς Φλέσσα στην ΕΡΤ: Γιατί κυρία μου γυρνάτε εκεί που λοιδωρούσατε;

featured image

Ο Παύλος Πολάκης, μέσα από το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook τα έβαλε με την δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα λόγω της επιστροφής της στην ΕΡΤ.

Η Βίκυ Φλέσσα, είχε βρεθεί εκτός σταθμού λόγω της υποψηφιότητας της στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Όταν έγινε γνωστή η υποψηφιότητα της αυτή, η ΕΡΤ διέκοψε τη μετάδοση της εκπομπής της και τότε ξεκίνησε ένας... πόλεμος ανακοινώσεων και από τις δυο πλευρές.

Η περίοδος των εκλογών τελείωσε, η δημοσιογράφος δεν εξελέγει και η ΕΡΤ επανέφερε στο πρόγραμμα του σταθμού, τις εκπομπές της.

Η πρώτη από τις εννιά εκπομπές που ήταν μαγνητοσκοπημένες και ήταν η βασική αιτία «κόντρας» ανάμεσα στην ΕΡΤ και τη δημοσιογράφο προβλήθηκε την Τετάρτη (05/06) στις 21.30.

Η παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο Facebook το ίδιο απόγευμα και πριν την προβολή της εκπομπής ανακοίνωσε την επιστροφή της στην ΕΡΤ 2 αναφέροντας πως έκανε στροφή 180 μοιρών.

«Κάνοντας μία στροφή 180 μοιρών επιστρέφω εκεί, όπου ευρισκόμουν από το 2002 έως τις 10 Απριλίου 2019, στην εκπομπή μου "Στα Ακρα"» έγραψε.

Η ανάρτηση αυτή της Βίκυς Φλέσσα και το γεγονός ότι επιστρέφει στην ΕΡΤ ήταν αρκετά για να κάνουν τον Παύλο Πολάκη να γράψει στο Facebook του:

«Γιατί κυρία μου γυρνάτε εκεί που λοιδωρούσατε ως Πράβντα του Συριζα;; Μέχρι εκεί φτάνει ο νεοφιλελευθερισμός σας και η πίστη στην ιδιωτική οικονομία και τον «υγιή ανταγωνισμό των αρίστων»;;;

Γιατί δεν πάτε στον Σκάι να αναδείξετε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα στη μάχη κατά των «Μαδούρων»;;;;;

Τελικά εσείς οι θιασώτες της ελεύθερης οικονομίας είστε οι πιο κρατικοδίαιτοι».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.