Πάει για το πρώτο μεγάλο «μπαμ» με Ικάρντι ο Μπέκαμ

featured image

Δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει πως ο Μάουρο Ικάρντι έγινε ο πρώτος αστέρας που λαμβάνει επίσημη προσφορά από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ προκειμένου να παίξει στο άμεσο μέλλον στην Inter Miami FC που δημιούργησε ο Άγγλος στο MLS!

Το ειδησεογραφικό δίκτυο Telam εξ Αργεντινής, αναφέρει πως ο επιθετικός της Ίντερ έγινε ο πρώτος που λαμβάνει πρόταση από την ομάδα του «Μπεκς», προτού πάρουν σειρά άλλοι αστέρες που παίζουν μπάλα αυτή τη στιγμή στη Γηραιά ήπειρο.

Η Inter Miami αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο MLS από τη σεζόν 2020-2021, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κινεί τα νήματα με προσοχή και άριστη οργάνωση, παλεύει για να φτιάξει και γήπεδο για την ομάδα του και φαίνεται ότι πάει να κάνει και το πρώτο «μπαμ».

Τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο Ικάρντι στην Ίντερ, η ρήξη στη σχέση του με τη διοίκηση, η ενόχληση των ανθρώπων του κλαμπ από τους χειρισμούς της Γουάντα Νάρα και η αφαίρεση της αρχηγίας από τον παίκτη, φαίνεται πως έκαναν τον Ντέιβιντ Μπέκαμε να κάνει την προσφορά του στον Αργεντινό φορ!

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.