«Έφυγε» ένας από τους μεγάλους Έλληνες σκόρερ του παρελθόντος

featured image

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ που ανέδειξε ποτέ η ομάδα της Ηπείρου έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο λόγος για τον Θωμά Τσουρλίδα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από προβλήματα υγείας.

Ο Τσουρλίδας υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους «κανονιέρηδες» των Γιαννιωτών και από τους πρώτους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας, όταν αυτή ιδρύθηκε το 1966 από τη συγχώνευση του Αβέρωφ, του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου Ιωαννίνων. Μάλιστα, υπήρξε μέλος του «Άγιαξ» τη δεκαετία του 1970.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 11:00, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Περίβλεπτο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα passports.gr.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή της: «Στα γήπεδα του ουρανού από σήμερα μία από τις ιστορικότερες φυσιογνωμίες του Π.Α.Σ., ο Θωμάς Τσουρλίδας.

Έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που φόρεσαν τον Ταύρο στη φανέλα στα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του Π.Α.Σ. και έκλεισε και την καριέρα του στον "Άγιαξ της Ηπείρου".

Καλό ταξίδι Θωμά…».

Η φωτογραφία του Τσουρλίδα είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.