Πολίτης σε Κυριάκο Μητσοτάκη: «Είμαι ΠΑΣΟΚ, αλλά θα σε ψηφίσω γιατί σε πιστεύω»

featured image

Το Ηράκλειο επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μέσα από απαντήσεις σε ερωτήσεις νέων και εκπροσώπων φορέων, ξεδίπλωσε τις βασικές θέσεις της ΝΔ, εστιάζοντας στις αναπτυξιακές δυνατότητες της Κρήτης σε όλους τους τομείς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την πεποίθηση του ότι η Κρήτη μπορεί να βαφτεί «γαλάζια», τονίζοντας ότι «είμαστε εδώ για χτίσουμε γέφυρες και να ενώσουμε όλους τους Έλληνες».

Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο Γραμματέας του Κόμματος και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος στην σύντομη εισαγωγή του είπε «δε σας ζητάμε να γίνετε νεοδημοκράτες. Σας ζητάμε να στηρίξετε την αυτοδύναμη Ελλάδα και την ισχυρή ανάπτυξη ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη».

Μάλιστα, στο τέλος της εκδήλωσης και καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποχωρούσε από το λιμάνι, ένας πολίτης ακούστηκε να λέει «Κυριάκο εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ. Όμως θα σε ψηφίσω, γιατί πιστεύω σε αυτά που λες και ότι την επόμενη μέρα θα ζούμε σε μια καλύτερη Ελλάδα».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.