Αλέξης Γεωργούλης: Δεν θα αλλάξω με την εκλογή μου, δεν θα σας το παίξω σπουδαίος

featured image

Δεν σκοπεύει να... αλλάξει ο Αλέξης Γεωργούλης μετά την εκλογή του ως ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Δεν θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος» γράφει στην ανάρτησή του σε μία προσπάθεια να εξηγήσει προηγούμενες αναρτήσεις του από τις Βρυξέλλες, απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα της πόλης.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει σε πρώτο πληθυντικό και λέει «ελπίζω να καταφέρουμε να σας εκπροσωπήσουμε επάξια και τους 162.974 που μας ψηφίσατε και όσους δεν μας ψηφίσατε».

Επιχειρώντας, δε, να εξηγήσει τις προηγούμενες αναρτήσεις του σημειώνει ότι μέχρι τις 2 Ιουλίου είναι περίοδος προσαρμογής για τους νέους ευρωβουλευτές «πράγμα που σημαίνει ότι μας δίνεται χρόνος να εγκλιματιστούμε, χρόνος για να γελάσουμε και να ξεκουραστούμε».

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξη Γεωργούλη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο! ???????????? #greece #brussels #europarliament #ilovemycountry #mep #alexisgeorgoulis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) στις 25 Ιούν, 2019 στις 7:00 πμ PDT



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.