Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είναι πολύ γραφικό να ξαναδούμε τον Τσίπρα πάνω σε τρακτέρ με ντουντούκα

featured image

Στο ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να είναι η νέα κυβέρνηση της χώρας και να έχει απέναντί της ως αξιωματική αντιπολίτευση τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω της ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, σε ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει την αντιπολίτευση στο πεζοδρόμιο, απάντησε: «Θα είναι πολύ γραφικό να ξαναδούμε τον κ. Τσίπρα, τον μνημονιακότερο των μνημονιακών πρωθυπουργών, πάνω σε τρακτέρ με ντουντούκα να διαμαρτύρεται εναντίον των μνημονίων και των ευρωπαϊκών πρακτικών. Από το ψηλό στο γελοίο υπάρχει μόνο ένα βήμα, η απόσταση είναι μικρή».

Ειδικά για τη Δραπετσώνα, τόνισε ότι είναι σε συνεννόηση με τον δήμαρχο, ο οποίος δεν ανήκει πολιτικά στη Νέα Δημοκρατία, για την έκταση των λιπασμάτων και έχει φιλόδοξα σχέδια για να γίνει χώρος πολιτισμού, άθλησης και δημιουργίας.

Επίσης, μίλησε για αλλαγή στην ψηφιακή πολιτική, προανήγγειλε ότι το πρώτο έργο θα είναι η νέα ψηφιακή ταυτότητα και επισήμανε ότι θα δώσει περισσότερες ευθύνες στους δημοσίους υπαλλήλους. «Μία σειρά από υπογραφές θα φύγουν από τους υπουργούς και θα πάνε στους γενικούς διευθυντές», είπε σχετικά.

Σε ερώτηση για τη χθεσινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε: «Τα είπε πολύ ωραία ο κ. Καραμανλής. Ευχαριστώ και τον κ. Καραμανλή και τον κ. Σαμαρά, οι οποίοι παρέχουν χωρίς αστερίσκους τη στήριξή τους στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Νέα Δημοκρατία να πείσει τους πολίτες. Έχουμε κάνει αρκετή αυτοκριτική. Και ο ίδιος μίλησε με αυτοκριτική διάθεση. Δεν νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή ενδιαφέρεται η ελληνική κοινωνία να γυρίσει πίσω στο τι έγινε το 2007, το 2008, το 2009. Την ενδιαφέρει πού θα είμαστε το 2021».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.