Έπιασε... δουλειά τη Ρόμα ο Πάουλο Φονσέκα

featured image

Ο Πάουλο Φονσέκα είναι εδώ και κάποιο διάστημα ο νέος προπονητής της Ρόμα, καθώς αναλαμβάνει το πόστο αντί του Κλάουντιο Ρανιέρι, ο οποίος είχε αντικαταστήσει προσωρινά τον Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο, ώστε να βοηθήσει σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο την αγαπημένη του ομάδα. Ο Πορτογάλος «πάτησε» στη Ρώμη σήμερα, όπου και πιάνει επίσημα δουλειά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ταξίδεψε σήμερα στην αιώνια πόλη, όπου και των υποδέχθηκαν οι άνθρωποι του συλλόγου, ενώ επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις στην Τριγκόρια, εκεί όπου καλείται να «χτίσει» το σύνολο που θα προσπαθήσει να έχει καλύτερη πορεία από αυτήν της σεζόν που τελείωσε. Βεβαίως, υπάρχουν και αρκετά μεταγραφική θέματα που πρέπει να διαχειριστεί, ανάμεσα σε αυτά και η πιθανή πώληση του Κώστα Μανωλά στη Νάπολι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω αυτή την περιπέτεια», ανέφερε από το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο ο Φονσέκα, ο οποίος πηγαίνει στη Ρόμα με αρκετές φιλοδοξίες, αλλά και ανάμεσα σε γκρίνια για το γεγονός ότι η διοίκηση «άδειασε» -κατά χρονική σειρά- τους Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Φραντσέσκο Τότι.

* Οι φωτογραφίες είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Ρόμα στο Twitter.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.