Αναστασιάδης: Απελπιστική εμφάνιση και φταίω εγώ

featured image

Ο Άγγελος Αναστασιάδης εμφανίστηκε σαφώς δυσαρεστημένος από την εικόνα της Εθνικής λέγοντας πως δεν έχει ζήσει ποτέ κάτι ανάλογο και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ήττα από την Ιταλία με 3-0 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το πάθος των αντιπάλων της Εθνικής: Ναι έχετε δίκιο. Είναι πολύ εύστοχα αυτά που λέτε. Η Ιταλία ήταν πολύ αποφασισμένη. Εγώ δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω το πως λειτουργήσαμε έτσι. Ήταν μία πολύ κακή ημέρα για εμάς. Πολύ κακή εμφάνιση. Μας πήραν όλες τις μονομαχίες και τις κόντρες. Δεν ήμασταν σε κανένα σημείο ανταγωνιστικοί. Είναι μία πολύ κακή ημέρα για εμάς. Όταν έχουμε τέτοια εικόνα την ευθύνη την έχει ο προπονητής. Έχουμε όμως ένα σημαντικό παιχνίδι την Τρίτη και να κάτσουμε να το δούμε. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό ως προπονητής.

Την εικόνα και το σχήμα: Όταν από τους 11 παίκτες οι 7 και παραπάνω είναι κάτω του μετρίου είναι δύσκολο. Γνωρίζαμε πως είναι πιο έτοιμοι από εμάς γιατί τελειώσανε πιο μετά το πρωτάθλημα. Ήταν πολλά αυτά που έπρεπε να αλλάξουμε. Την ευθύνη - το επαναλαμβάνω - την φέρνω εγώ. Δεν θα σταθούμε στα συστήματα ή στα πρόσωπα. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Την απουσία επιθετικού: Εκείνο που έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς είναι πως όχι μόνο δεν υπάρχει προσοχή ή συγκέντρωση και στα γκολ και αλλού όμως είναι και αγωνιστική απειθαρχία. Φταίω εγώ. Δεν είναι το θέμα εάν έπαιζες ή όχι με σέντερ φορ. Εκεί δεν έγινε λάθος. Ο Φορτούνης ήταν ο καλύτερός μας παίκτης. Όταν ζητήσαμε να χτυπήσουμε την αντίπαλη άμυνα το κάναμε. Είχαμε λάθος στον άξονα. Εκεί όπου δεν έπρεπε να γίνουν.

Τον Τοροσίδη: Με ρωτήσανε και πριν για τον Τοροσίδη. Η Εθνική δεν είναι ένας παίκτης. Το πρόβλημά μας δεν ήταν ο Ζέκα. Έδωσε ότι μπορούσε. Ήταν μία συλλογική και απελπιστική εμφάνιση. Δεν χωράει να μιλήσουμε για άτομα. Από την στιγμή που ψάχνουμε να βρούμε αυτούς που να ήταν σήμερα σε καλή κατάσταση τι να συζητάμε.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.