Αλέξης Τσίπρας: Στις 7 Ιούλη η μάχη είναι ανοιχτή και θα την κερδίσουμε

featured image

«Στις 7 Ιούλη η μάχη είναι ανοιχτή και θα την κερδίσουμε, γιατί προσερχόμαστε με τα πεπραγμένα μας, με την εντιμότητά μας και γιατί οι πολίτες ξέρουν ότι αυτή τη φορά ψηφίζουν για τη ζωή του», είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την Τρίπολη. Κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ ότι θέλουν να επιστρέψουν στην εξουσία και «προσπαθούν να μας βυθίσουν όλους στη λήθη».

Σχολίασε ότι προσπαθούν να πείσουν ότι το παιχνίδι έχει κριθεί και, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους, είπε ότι «το έχουν ρίξει στο κατενάτσιο», άμυνα και πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα. Όμως υπάρχει και μια άλλη, ισπανική λέξη, η «ρεμοντάδα» και σημαίνει ανατροπή. «Ανατροπή και νίκη, είναι εφικτό αν το πιστέψουμε». Εμείς όμως δεν έχουμε μπροστά μας μόνο 90 λεπτά. Έχουμε 9 μέρες. Και κάθε λεπτό μετράει», είπε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο στόχος μας είναι σαφής και εφικτός. Αρκεί ο καθένας από μας, να πείσει άλλον έναν», σημείωσε, εξηγώντας: «αρκεί να φέρουμε στην κάλπη της ελπίδας, ο καθένας από μας, άλλον έναν άνθρωπο που θέλει να ζήσει καλύτερα σε αυτό τον τόπο».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.