H NASA ψάχνει άτομο που θα το πληρώνει για να κοιμάται 70 ολόκληρες μέρες

featured image

Είσαι από αυτούς που λατρεύουν τον ύπνο όσο τίποτα άλλο πάνω στη Γη; Μπορείς να πέσεις στο κρεβάτι να κοιμηθείς από τις 11 το βράδυ και να ξυπνήσεις το βράδυ της επόμενης ημέρας; ΉΣε μια άλλη ζωή θα ήσουν ο Χουζούρης από τα Στρουμφάκια ή ο Snorlax από τα Pokemon; 

Αν ισχύει κάτι ή όλα από τα παραπάνω, τότε η επαγγελματική ευκαιρία για την οποία θα διαβάσεις στη συνέχεια είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσες να βρεις για να αξιοποιήσεις την αγάπη σου για τον ύπνο και να βγεις μόνο κερδισμένος/η!

Και για να είμαι ειλικρινής, όντας από τα άτομα που δεν το παρακάνουν με τον ύπνο (max 8 ώρες την ημέρα), όχι από επιλογή φυσικά, αλλά η σκληρή πραγματικότητα βλέπεις, ομολογώ ότι το να σηκωθώ από το κρεβάτι ίσως να είναι κι από τις δυσκολότερες καθημερινές αποφάσεις μου. Κι αυτό είτε επειδή πρέπει να πάω στη δουλειά, είτε σχολή, είτε ακόμη και για καφέ. Αλλά ώρες-ώρες αναρωτιέμαι, γιατί να μην τα γράψω απλώς όλα στα… παλιά μου τα παπούτσια και να μη συνεχίσω ανενόχλητος τον ύπνο μου;  

Anyway, πίσω στο θέμα μας.

Η NASA που λες ψάχνει να προσλάβει «επαγγελματίες υπναράδες» – ναι καλά διάβασες – έτσι ώστε να παρακολουθεί πώς οι διαφορετικές συνθήκες επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να την… πέσεις και να μην ξυπνήσεις για 70 ημέρες, και όλα αυτά με το αζημίωτο φυσικά! Συγκεκριμένα, προθυμοποιούνται να σε πληρώσουν για τη δύσκολη αυτή αποστολή γύρω στα 13.500€. Και κακά τα ψέματα, αυτά θα είναι κατά πάσα πιθανότητα τα ευκολότερα χρήματα που έβγαλες ποτέ.

Προφανώς βέβαια, θα σε τεστάρουν πρώτα στην ικανότητά σου να συνεχίζεις ακάθεκτος τον ύπνο σου, παρά τις όποιες ενοχλήσεις μπορεί να δέχεσαι από το περιβάλλον σου. Μπορείς για παράδειγμα όσο κοιμάσαι, να ρίξεις μια αυθόρμητη σφαλιάρα στο ξυπνητήρι σου ώστε να σταματήσει να χτυπάει και να μην επηρεαστεί καθόλου ο ύπνος σου; Αν ναι, τότε είσαι στάνταρ ο άνθρωπός τους!

Και για να δεις ότι δε σε τρολάρω καθόλου μα καθόλου, ορίστε πού πρέπει να μπεις για να κάνεις την αίτησή σου.

Ειδάλλως, μπορείς να εξακολουθείς να είσαι ο κλασσικός υπναράς που κοιμάται 12ωρα ατελείωτα χωρίς να βγάζει ούτε cent…

[neopolis.gr]



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.