Η Σαρλίζ Θερόν θυμάται την τραυματική εμπειρία της με γνωστό παραγωγό του Χόλιγουντ

featured image

Η Σαρλίζ Θερόν είναι μία από τις πολλές ισχυρές γυναίκες του Χόλιγουντ που στηρίζουν δυναμικά το κίνημα #MeToo. Άλλωστε, η διάσημη ηθοποιός έχει τους δικούς της προσωπικούς λόγους για να υποστηρίζει με θέρμη το κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια έχει και αυτή τη δική της τραυματική εμπειρία, όταν ήταν ακόμη στην εφηβεία κι έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής. Η Σαρλίζ Θερόν βρέθηκε καλεσμένη στο «Howard Stern Show» και μοιράστηκε με τον κόσμο, όσα έζησε εκείνη τη βραδιά στο σπίτι του παραγωγού (δεν τον κατονόμασε) όταν είχε πάει εκεί για να κάνει την πρώτη της ακρόαση, μετά από ραντεβού που είχε κλείσει ο ατζέντης της.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Ωστόσο, η νεαρή Σαρλίζ (τότε ήταν μοντέλο) δεν περίμενε ότι η βραδιά θα είχε άλλη εξέλιξη. Όπως αποκάλυψε, ο παραγωγός την υποδέχτηκε με τις πιτζάμες του, ενώ ήταν ιδιαίτερα άνετος. Στο σπίτι έπαιζε μουσική, εκείνος έβαλε το ποτό του και κάθισε πολύ κοντά της.

Το όλο σκηνικό την έκανε να νιώθει ιδιαίτερα άβολα και του ζήτησε να του διαβάσει κάποιες από τις σελίδες του ρόλου, για το οποίο περνούσε και από ακρόαση. Αλλά εκείνος της είπε ότι προτιμούσε να μιλήσουν.

«Τότε, έβαλε το χέρι του στο γόνατό μου. Όλα σκοτείνιασαν γύρω μου. Το έβαλα αμέσως στα πόδια. Δεν ξέρω καν πώς κατάφερα να φύγω από το σπίτι του, αλλά έφυγα. Οδηγούσα του ενοικιασμένο αυτοκίνητό μου και ήμουν τόσο θυμωμένη με τον εαυτό μου που δεν του είπα κάτι, όπως δεν είμαι τέτοιο κορίτσι, όπως νομίζεις. Γιατί δεν του είπα να πάει να …. γ@@@ει; Ήμουν τόσο θυμωμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όπως αποκάλυψε, συνάντησε ξανά τον παραγωγό μετά από 8 χρόνια κι ενώ εκείνη είχε ήδη γίνει όνομα στο Χόλιγουντ. Εκείνος δεν θυμόταν καν ότι την είχε συναντήσει ξανά και μάλιστα σε μία τραυματική εμπειρία για την ίδια.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.