Μέγκαν Μαρκλ: Η φρενίτιδα στον διεθνή Τύπο μέχρι να γεννήσει το γιο της

featured image

Γεννάει από ώρα σε ώρα η Μέγκαν Μαρκλ. Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε, αλλά το κρατάνε κρυφό. Πότε θα γεννήσει η Μέγκαν Μαρκλ; Τις τελευταίες ημέρες, ο βρετανικός Τύπος και όχι μόνο κινείται αποκλειστικά στους ρυθμούς του ερχομού του πριγκιπικού μωρού. Και όσο η πρώην χολιγουντιανή ηθοποιός και ο πρίγκιπας Χάρι τηρούσαν σιγή ιχθύος και μία ιδιωτικότητα ασυνήθιστη για τα δεδομένα του Παλατιού, τόσο το ενδιαφέρον μεγάλωνε παίρνοντας διαστάσεις φρενίτιδας.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι από το μεσημέρι της Δευτέρας είναι γονείς, αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγόρι. Και είναι ο έβδομος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Μέχρι, όμως, να έρθει η ημέρα που όλοι περίμεναν, είχε υπάρξει όλο το προηγούμενο διάστημα ένας απίστευτος καταιγισμός δημοσιευμάτων, θεωριών και σεναρίων.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Η αλήθεια είναι πως ποτέ άλλοτε μία επικείμενη γέννηση δεν έχει προκαλέσει τέτοιον παροξυσμό, με τα δημοσιεύματα να διαδέχονται το ένα το άλλο, δημιουργώντας ένα μυστήριο. Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ ανακοίνωσαν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα κρατήσουν «μυστική» τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, αφού θέλουν πρώτα να χαρούν τις ιδιωτικές στιγμές ως οικογένεια και μετά να μοιραστούν τη χαρά τους με τον κόσμο. Ωστόσο, τα σχέδια του πριγκιπικού ζεύγους δεν άρεσαν στον κόσμο και πολύ περισσότερο στον Τύπο, που έχει μάθει διαφορετικά. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι επιθέσεις, κυρίως, προς το πρόσωπο της Μαρκλ θεωρώντας ότι προσπαθεί να φέρει στο Παλάτι χολιγουντιανά πρότυπα.

Βέβαια και η ίδια η Μαρκλ έδινε τροφή για αρνητικά σχόλια κυρίως με διάφορες αποφάσεις, που φέρεται να είχε πάρει, όπως πάντα ανέφερε ο Τύπος. Μία από αυτές ήταν η απόφαση να μη γεννήσει στην ίδια κλινική που γέννησαν η Κέιτ Μίντλετον και η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά στην ακριβή ιδιωτική κλινική που έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της η καλή της φίλη, Αμάλ Αλαμουντίν - Κλούνεϊ. Μάλιστα, στην ομάδα των γυναικολόγων, θα είναι και μία Ελληνίδα γιατρός, η Μίνα Σαββίδου.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Τύπος δεν άφησε σε ηρεμία το πριγκιπικό ζεύγος. Οι επιθέσεις στην Μαρκλ ήταν πιο έντονες από ποτέ, ενώ άλλα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόβλημα στη σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον αδελφό του Χάρι εξαιτίας της νύφης, άλλα υποστήριζαν ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ προτίθενται να μετακομίσουν στην Αφρική μετά τον ερχομό του μωρού τους και άλλα πως δεν ισχύουν τίποτα από όσα λέγονται.

Και μέσα σε όλα αυτά, η «γέννα της Μαρκλ» δεν έπαψε στιγμή να απασχολεί τον Τύπο. Και όσο πλησίαζε η μέρα του τοκετού, τόσο φούντωναν τα σενάρια ακόμη και ότι έχει ήδη γεννήσει αλλά το κρατάνε κρυφό. Και ήταν τέτοιος ο παροξυσμός και ο χαμός των δημοσιευμάτων που το Παλάτι σε μία πρωτοφανή κίνηση αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση πως το μωρό δεν έχει γεννηθεί ακόμη.

Για να φτάσουμε σήμερα, 6 Μαΐου, όπου το νέο βασιλικό μέλος ήρθε στον κόσμο, με τον Τύπο να αναφέρει… επιτέλους, γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.