Ο υποψήφιος που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Κομισιόν

featured image

Στη στήριξη του Νίκο Κούε και της Βιολέτα Τόμιτς από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν αναφέρθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Επόμενη Μέρα».

«Εμείς υποστηρίζουμε τον Νίκο Κούε, κορυφαίο συνδικαλιστή της μεταλλουργίας και την Βιολέτα Τόμιτς, κορυφαία ηθοποιό. Είναι υποψηφιότητες με ισχυρό πολιτικό και συμβολικό χαρακτήρα και γνωρίζουμε ότι δεν θα φτιάξουν πλειοψηφία που θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, το ίδιο ισχύει και με τους Πράσινους» σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε: «Επειδή έχω πρωτοστατήσει όμως να φτιαχτεί η Προοδευτική Συμμαχία, συζητούμε η Αριστερά, οι Πράσινοι και οι Σοσιαλιστές, προσπαθούμε να δούμε πώς μπορούμε να αποτρέψουμε μια κακή επιλογή για την Ευρώπη και καταστροφική για την Ελλάδα. Ο κ. Βέμπερ ήταν αυτός που ζήτησε να πεταχτεί εκτός Ευρώπης η Ελλάδα και δεν έχει καμία απήχηση πέραν της κοινοβουλευτικής του ομάδας, επίσης ψήφο εμπιστοσύνης δεν θα πάρει με 25%».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είπε πως ο κ. Μπαρνιέ είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται. Επειδή όμως η πρόταση έρχεται από τις κυβερνήσεις και στη συνέχεια παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από το Ευρωκοινοβούλιο, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι θα ψηφίσει τον προοδευτικότερο που θα έρθει ως πρόταση στο Συμβούλιο ή θα μπορεί να συγκροτήσει πλειοψηφία που θα του δώσει ψήφο εμπιστοσύνης διευκρίνισε ο κ. Παπαδημούλης. Αν ο υποψήφιος είναι ο κ. Τίμερμανς οι ευρωβουλευτές θα τον στηρίξουν, κατέληξε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.