Του έπεσε το κινητό από την τσέπη την ώρα του αγώνα και αποκλείστηκε

featured image

Ένας Πορτογάλος τζουντόκα αποκλείστηκε όταν το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είχε ξεχάσει στην τσέπη της στολής του, έπεσε στο ταπί στη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ανρί Εγκουτίτζε έκανε ίσως τη μεγαλύτερη γκάφα της καριέρας του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αζερμπαϊτζάν.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Στον αγώνα του εναντίον του Σουηδού Ρόμπιν Πάτσεκ, ο Εγκουτίτζε ενώ προετοιμάζει την τεχνική του για λαβή, αφού έχει πιαστεί με τον αντίπαλό του, έχει την ατυχία να του πέσει το κινητό από την τσέπη. Ο Σουηδός σήκωσε το τηλέφωνο, απευθύνθηκε στον διαιτητή και ζήτησε τον αποκλεισμό του Πορτογάλου, έχοντας τη συσκευή στο χέρι, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο διαιτητής αιφνιδιάστηκε αρχικά αλλά στη συνέχεια πήρε το κινητό, το παρέδωσε στη γραμματεία και ο Πορτογάλος έχασε τον αγώνα βάσει του άρθρου που αναφέρει πως οι αθλητές απαγορεύονται να φέρουν στο κιμονό τους μη εξουσιοδοτημένα αντικείμενα που εκτός των άλλων μπορεί να επιφέρουν και τραυματισμό την ώρα του αγώνα.

Portuguese judoka Anri Egutidze is disqualified after his mobile phone falls out of his judogi at #JudoBaku pic.twitter.com/5dmd3X4zdX

— Int. Judo Federation (@Judo) 11 Μαΐου 2019

Ο Εγκουτίτζε έβαλε το χέρι στην καρδιά του ως απολογία, πριν να πάει στις πλάγιες γραμμές και να δεχθεί την κόκκινη κάρτα και τον αποκλεισμό.

Το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στην αρχή του αγώνα στο πλαίσιο του Grand Slam στο Μπακού, σε ένα τριήμερο τουρνουά στο οποίο αγωνίζονται 467 τζουντόκα από 52 χώρες στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.

Portuguese judoka Anri Egutidze is disqualified after his mobile phone falls out of his judogi at #JudoBaku pic.twitter.com/5dmd3X4zdX

— Int. Judo Federation (@Judo) 11 Μαΐου 2019

Ο Εγκουτίτζε, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Γεωργία αλλά αγωνίζεται με τα χρώματα της Πορτογαλίας, παραδέχθηκε: «Άκουγα μουσική στα αποδυτήρια και έβγαλα το ρολόι μου, αλλά ξέχασα να αφήσω το κινητό μου».

Φυσικά πολλοί χρήστες του διαδικτύου εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να χλευάσουν τον αθλητή.

«Μετρούσε τις θερμίδες του» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος είπε: «Μετέδιδε live τον αγώνα του».

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.