Αυγενάκης: Στη ΝΔ με τον Μητσοτάκη εργαζόμαστε για ένα νέο αξιακό σύστημα

featured image

«Το να κάνει διακοπές ένας πρωθυπουργός δεν είναι κακό. Ούτε κακό είναι να φιλοξενείται κάπου χωρίς να δημιουργείται κάποια υποχρέωση ή δέσμευση. Είναι κακό να το κρύβει, είναι κακό να γίνεται λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία στο Μάτι, είναι κακό να το κάνεις όταν μιλάς κατά του καπιταλισμού, και από την άλλη απολαμβάνεις τα αγαθά του, καπνίζοντας πούρο και φιλοξενούμενος σε σκάφος επιχειρηματία», δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξή στου στον Ρ/Σ «Θέμα 104,6».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί κανείς να τάσσεται υπέρ της δημόσιας παιδείας και κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων, αλλά το μισό υπουργικό συμβούλιο να έχει φοιτήσει στα ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού και να στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία. Στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν να μιλούν για το φασισμό και τη Χρυσή Αυγή, αλλά να συμπορεύονται με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ και όταν η Χρυσή Αυγή βάζει πλάτη, "ξεχνούν" τη δίκη της.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Στον ΣΥΡΙΖΑ, ασκούν κριτική ότι δήθεν η ΝΔ είναι το παλιό πολιτικό σύστημα, όταν έχουν στα ψηφοδέλτιά τους δεκάδες απολιθώματα του παλιού "πασοκικού" πολιτικού συστήματος και της διαπλοκής. Στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να μιλά κανείς για κοινωνική δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες, αλλά όλοι σφυρίζουν αδιάφορα όταν ο Πολάκης επιτίθεται στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Εμείς είμαστε με τους πολλούς και όχι με τους "Πολάκηδες"», ανέφερε επίσης ο γραμματέας της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Γι" αυτό και στη ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εργαζόμαστε για ένα νέο αξιακό σύστημα που θα εξασφαλίζει καλύτερη δημοκρατία, περισσότερη ελευθερία και λειτουργία των θεσμών».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.