Αντετοκούνμπο-Χάρντεν: Η μάχη του MVP καλά κρατεί

featured image

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν χθες το βράδυ το 2-0 στη σειρά των αγώνων με αντίπαλο τους Ντιτρότι Πίστονς και πηγαίνουν ολοταχώς για τα ημιτελικά των playoffs της Ανατολικής Περιφέρειας, εκεί όπου όλα δείχνουν πως θα βρουν απέναντί τους τους Μπόστον Σέλτικς, που επίσης έκαναν το 2-0 επί των Ιντιάνα Πέισερς και μάλιστα με δεύτερο break.

Λίγες ώρες αργότερα το ίδιο με τα «ελάφια» και τους Κέλτες έκαναν και οι Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι επικράτησαν των Γιούτα Τζαζ με 118-98, έχοντας έναν… σεληνιασμένο Τζέιμς Χάρντεν. Ο «μούσιας» έκανε ακόμη ένα τριπλ-νταμπλ, με 32 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ, δίνοντας συνέχεια στην άτυπη κόντρα με τον Greek Freak για τον τίτλο του MVP στο NBA.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 26 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 μπλοκ κόντρα στα «πιστόνια» με όλο το γήπεδο στο Μιλγουόκι να φωνάζει «MVP, MVP, MVP» για τον ηγέτη της ομάδας. Την ώρα που εκείνος ήταν στις βολές, πέντε λεπτά πριν το τέλος του ματς, η γνωστή ιαχή ακούστηκε δεόντως βροντερά.

The MVP chants are strong at Fiserv Forum!! ????#FearTheDeer pic.twitter.com/iPODa5wgCJ

— Milwaukee Bucks (@Bucks) April 18, 2019

Ένα είναι σίγουρο, η μάχη των δύο σούπερ σταρ του ΝΒΑ για τον τίτλο του πολυτιμότερου θα συνεχιστεί και όπως όλα δείχνουν, θα κριθεί στις λεπτομέρειες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.