Βαρβιτσιώτης: Fake news οτι ζήτησα την κατάργηση ΦΠΑ για τα νησιά που φιλοξενούν δομές προσφύγων

featured image

Για διαστρέβλωση της αλήθειας κατηγορεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και εφημερίδες ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Απαντώντας στα δημοσιεύματα «Εφημερίδας των Συντακτών», «Αυγής» και στη δήλωση Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Καματερού ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ τονίζει πως την ώρα που το Συμβούλιο της Ευρώπης ζητά ευθέως τον έλεγχο για το πού πήγαν τα 1,6 δισ. ευρώ που έχουν διατεθεί στη χώρα μας για τη διαχείριση του Προσφυγικού, εκδίδοντας, μάλιστα, και ψήφισμα που καλεί την Ομάδα Κρατών Κατά της Διαφθοράς (GRECO) να διερευνήσει, στο εξής τον τρόπο αξιοποίησης των ευρωπαϊκών χρημάτων από την ελληνική κυβέρνηση, οι βουλευτές και οι εφημερίδες που πρόσκεινται στην Κυβέρνηση, όχι μόνο αποσιωπούν την αλήθεια, αλλά επιχειρούν και να τη διαστρεβλώσουν.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ειδήσεων ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρει πως «μετά την “Εφημερίδα των Συντακτών” την Τρίτη, χθες Τετάρτη ήταν η “μονταζιέρα” της “Αυγής” και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Καματερός, που επιχείρησαν να συγκαλύψουν τα γεγονότα, απαντώντας στον έλεγχο της Ευρώπης με fake news προς τη Νέα Δημοκρατία. Ότι, δήθεν, ζήτησα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης, την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά που φιλοξενούν hot spots εν μέσω, μάλιστα, της προσφυγικής κρίσης. Ουδέν ψευδέστερον!» είπε χαρακτηριστικά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

O κ. Βαρβιτσιώτης πρόσθεσε ακόμα πως τόσο στο Εξωτερικό όσο και στο Εσωτερικό, το τελευταίο διάστημα έχει υποστηρίξει σθεναρά, τη διατήρηση του μειωμένου Φ.Π.Α. στα νησιά και έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

«Μετά από αυτά ένα είναι το σίγουρο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης, «ότι από σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετονομάζεται σε ΣΥΡΙΖΑ-Προπαγανδιστική Συνεργασία» ο οποίος επισύναψε και τις επιστολές που έχει στείλει στις εφημερίδες, χωρίς όπως τονίζει να δημοσιευτούν ποτέ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.