Επίδειξη μόδας στη μνήμη του Καρλ Λάγκερφελντ ετοιμάζει διάσημος οίκος

featured image

Ο ιταλικός οίκος μόδας Fendi σχεδιάζει δύο σημαντικά γεγονότα για να τιμήσει τον εκλιπόντα Γερμανό μόδιστρο, Καρλ Λάγκερφελντ για την 54χρονη συνεργασία τους - τη μεγαλύτερη στην ιστορία της μόδας.

Για πρώτη φορά, η εταιρεία με έδρα τη Ρώμη θα διοργανώσει μια επίδειξη μόδας για την παρουσίαση της ανδρικής και της γυναικείας συλλογής.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Το σόου θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη στις 31 Μαΐου και θα παρουσιαστούν οι συλλογές Φθινόπωρο 2019-20 του brand, που παρουσιάστηκαν ξεχωριστά στο Μιλάνο, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, ο Fendi θα αποτίσει επίσης φόρο τιμής στον εκλιπόντα σχεδιαστή με μια επίδειξη μόδας στην Ρώμη, στις 4 Ιουλίου.

Η επίδειξη στη Σαγκάη θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Powerlong ένα κτίριο 23.000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο φιλοξενεί έργα κινεζικής και διεθνούς σύγχρονης τέχνης.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ ορίστηκε διευθυντής δημιουργικού του οίκου Fendi το 1965. Η τελευταία συλλογή του Karl Lagerfeld για τον οίκο Fendi, παρουσιάστηκε 48 ώρες μετά τον θάνατό του στο Μιλάνο, τον περασμένο Φεβρουάριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.