Ο ΠΑΟΚ και οι άλλοι δύο αήττητοι της Ευρώπης

featured image

Ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον στόχο του νταμπλ, βάζει πλώρη για ένα μεγάλο ρεκόρ αφού παραμένει αήττητος, κάτι που έχουν καταφέρει μόλις τρεις ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να μην ηττήθηκε κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου, όμως δεν τα κατάφερε κόντρα στην Τσουκαρίτσκι χάνοντας με 3-2 στα πλέι-οφ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Με τα νέα δεδομένα μόλις τρεις ομάδες προελαύνουν αήττητες. Ο ΠΑΟΚ (25-4-0) μετά την εμφατική επικράτηση επί του Λεβαδειακού έχει ακόμη ένα ματς στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα αήττητος, κάτι που μόνο ο Παναθηναϊκός στη σεζόν 1963/64 έχει καταφέρει.

Από εκεί και πέρα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ τερμάτισε πρώτη και αήττητη στην κανονική διάρκεια της σεζόν (20-6-0), ενώ στα πλέι-οφ σε τέσσερα παιχνίδια έχει πετύχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι Σλοβάκοι κατέλαβαν την πρώτη θέση με 18 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ στα πλέι-οφ έχουν σημειώσει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη φάση περιλαμβάνει 10 αγωνιστικές και ως εκ τούτου τίποτα δεν έχει κριθεί.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.