Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που απουσίασαν από τη φιέστα

featured image

Στην εντυπωσιακή φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ ήταν όλοι εκεί, πλην δύο ποδοσφαιριστών που ήταν στο ρόστερ αυτής της σεζόν του «δικεφάλου».

Ο Εβγέν Χατσερίντι, παρότι μέτρησε τρεις συμμετοχές και 202 λεπτά παρουσίας στους αγώνες της Super League αποφάσισε, με την σύμφωνη γνώμη και της ομάδας, να απουσιάζει από τη φιέστα. Ο Ουκρανός αμυντικός, μια από τις ακριβότερες μεταγραφές των «ασπρόμαυρων» το περασμένο καλοκαίρι, αποτελούσε εδώ και καιρό ξένο σώμα και ζήτησε να μην συμμετέχει στους πανηγυρισμούς, από την στιγμή που δεν ένιωθε ότι πρέπει να είναι εκεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός δεν έχει και ιδιαίτερες σχέσεις με τους συμπαίκτες του, δεν νιώθει μέρος του γκρουπ, όπως συμβαίνει με τον Παναγιώτη Γλύκο, ο οποίος έδωσε κανονικά το «παρών» στη φιέστα και παρέλαβε το μετάλλιο του πρωταθλητή, όπως συνέβη και με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος παρότι έφυγε με μεταγραφή τον Ιανουάριο, ζήτησε και πήρε άδεια από την Αλ Ιτιχάντ για να πανηγυρίσει ως πρωταθλητής την κατάκτηση του τίτλου.

Η δεύτερη απουσία έχει να κάνει με τον Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος αν και μέλος του ρόστερ, εδώ και αρκετό καιρό δεν προπονείται με την πρώτη ομάδα, με το συμβόλαιο του να λήγει τον Ιούνιο και να αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.