Αρβανίτης για τα επεισόδια στην Πτολεμαϊδα: Διαθέτουν μόνο το πλυντήριο των φασιστών και των ναζί

featured image

«Σε λίγο αυτή η είδηση δεν θα αξίζει ούτε το μελάνι που γράφεται […] για την ώρα, ζούμε σε επανάληψη τη μέρα της Μαρμότας, με τα ίδια πρόσωπα που, πριν από τρεις μέρες είχαν βαφτιστεί "αγανακτισμένοι πολίτες της Κατερίνης"», δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Αρβανίτης, για τα επεισόδια που, όπως είπε, προκάλεσαν, χθες, ακροδεξιοί στην Πτολεμαΐδα «για να εκφράσουν και πάλι την "αγανάκτησή" τους, με νέα δημοτική ταυτότητα, αυτή τη φορά».

Σύμφωνα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, «το πρόβλημα είναι ότι οι φάτσες τους έχουν παίξει σε βίντεο - και είναι αναγνωρίσιμες» και «δυστυχώς για τη Χρυσή Αυγή, οι παραγωγές της πάσχουν πλέον τόσο πολύ από μπάτζετ, που την αναγκάζουν να χρησιμοποιεί τους ίδιους κομπάρσους σε διαφορετικά έργα. Κομπάρσοι της Πολιτικής, με έναν ολιγάριθμο πλανόδιο θίασο, πραγματικά, αυτοί οι τύποι κάνουν τη δουλειά της Δημοκρατίας από μόνοι τους».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Η αντισυγκέντρωση έξω από την πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, με τις επιθέσεις και τους αισχρούς προπηλακισμούς, όχι μόνο εναντίον μου αλλά και με στόχο τον ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη», είπε ο κ. Αρβανίτης και πρόσθεσε: «Ήταν άλλη μια σπασμωδική κίνηση εκείνων που, αντί για επιχειρήματα, κραδαίνουν ντουντούκες. Αντί για δημοκρατία πουλάνε μόνο αντίδραση. Και αντικοινωνικά ανακλαστικά αντί για έναρθρη διαφωνία». Και καταλήγοντας είπε: «Το πλυντήριο των φασιστών και των Ναζί διαθέτουν μόνο. Αυτό, μαζί με συγκεκριμένες μάρκες απορρυπαντικών».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.