Μητσοτάκης: Ποτέ δεν είπα ότι θα κόψω το δώρο Χριστουγέννων

featured image

«Ποτέ δεν είπα ότι θα κόψω το δώρο Χριστουγέννων στους ιδιωτικούς υπαλλήλους», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, εξηγώντας ότι οι επίμαχες δηλώσεις του αναφέρονταν στην επιδοματική πολιτική και το κοινωνικό μέρισμα του ΣΥΡΙΖΑ και κάνοντας λόγο για «αισχρά fake news».

Δεσμεύθηκε εξάλλου ότι θα επιστρέψει στη μεσαία τάξη όσα άδικα τους πήρε ο Αλέξης Τσίπρας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Για τους προπηλακισμούς κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της ονομασίας, ξεκαθάρισε πως κατανοεί την οργή για τη Συμφωνία των Πρεσπών, όμως δεν δικαιολογεί κανένα επεισόδιο και απορρίπτει κάθε μορφή σωματικής και φραστικής βίας.

«Αυθεντική Μακεδονία είναι η δική μας Μακεδονία» είπε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως «θα κάνουμε μια μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια για να υποστηρίξουμε τη Μακεδονία. Θα αγωνιστούμε να κατοχυρώσουμε τα ελληνικά προϊόντα, να κατοχυρώσουν τα σήματά τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα εγκαινιαστεί σε λίγους μήνες το νέο μουσείο της Βεργίνας. Θα ήθελα να είναι ευκαιρία να παρουσιάσουμε σε όλο το κόσμο το μεγαλείο του μακεδονικού πολιτισμού».

Αναφέρθηκε ακόμα στην πρόθεση της κυβέρνησης για πρόωρη αποπληρωμή των «ακριβών» δανείων του ΔΝΤ, τονίζοντας πως καλώς αποπληρώνονται πρόωρα αυτά τα δάνεια.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.