Με κούνιες, λουλούδια και κοκτέιλ «νοτοπόλιταν» το εκλογικό κέντρο της Νοτοπούλου

featured image

Στο στρατηγείο της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου, στην οδό Αγίας Σοφίας 40, κυριαρχεί το ροζ χρώμα και είναι γεμάτο με λουλούδια και γλάστρες. Επίσης, το εκλογικό διαθέτει ανυψωτικό μηχάνημα για πρόσβαση ΑμεΑ.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Στα εγκαίνια σέρβιραν χυμούς και κοκτέιλ, ένα από αυτά ήταν το νοτοπόλιταν με βότκα, γρεναδίνη, τζίντζερ και αχλάδι. Στην ομιλία της η κα Νοτοπούλου χαρακτήρισε «μήνυμα νίκης» την χθεσινή βραδιά.

«Είμαστε ενωμένοι και είμαστε μαζί όλοι κάτοικοι σε όλη τη Θεσσαλονίκη, σε όλες τις γωνιές της. Οι άνεργες, οι εργαζόμενες, οι συνταξιούχοι, οι μητέρες, οι καλλιτέχνες, οι ακαδημαϊκοί, οι εργάτες, οι μετανάστες, τα άτομα με αναπηρία. Εμάς η δύναμη μας είναι στο μαζί και είμαστε εδώ για να προχωρήσουμε μπροστά μαζί με τη νέα γενιά, που θέλει να εργαστεί και να πετύχει», τόνισε μεταξύ άλλων η κα Νοτοπούλου.

«Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε την πολύ σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε την πόλη πίσω στους Ψωμιάδηδες, τους Παπαγεωργόπουλους. Ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν» πρόσθεσε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Στα εγκαίνια έδωσαν το «παρών» η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης), ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, ο συντονιστής στο υπουργείο μεταναστευτικής Πολιτικής Βορείου Ελλάδος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Θεσσαλονίκη Μαζί», Νίκος Ράγκος, ο συντονιστής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Α" Θεσσαλονίκης Χρήστος Δουίτσης.

Να σημειωθεί ότι χρειάστηκε να κλείσει η οδός Αγίας Σοφίας μπροστά από το εκλογικό κέντρο, λόγω της παρουσίας του κόσμου που βρέθηκε στα εγκαίνια.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.