Ένα ακόμη «αιώνιο ραντεβού» με φόντο την κούπα του Κυπέλλου

featured image

Μπορεί οι μεταξύ τους συναντήσεις να μην αποτελούν πλέον είδηση, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι πολλές φορές μέσα στη σεζόν, αλλά ένα παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ειδικά το αποψινό στο ΟΑΚΑ (20:00, ΕΡΤ2), που δίνει το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας και μαζί τον τίτλο του φαβορί για την κούπα...

Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Οι μεν «πράσινοι» είναι σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της Euroleague, οι δε «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ένα πολύ άσχημο... φεγγάρι, που τους αφήνει μακριά από τη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης στη regular season της κορυφαίας διασυλλογικής μπασκετικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Οι γηπεδούχοι, που θα αγωνιστούν σε κατάμεστο ΟΑΚΑ, έχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών να διαχειριστούν. Νοκ άουτ θα είναι οι Νίκος Παππάς και Ματ Λοτζέσκι, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ θα δοκιμάσει λίγες ώρες πριν το τζάμπολ το πόδι του. Στον αντίποδα, ο Νικ Καλάθης θα αγωνιστεί κανονικά, παρά τις ενοχλήσεις στο πέλμα.

Οι φιλοξενούμενοι, που ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, θα έχουν στη δωδεκάδα τους Μπριάντε Γουέμπερ, ο οποίος δηλώθηκε στο ρόστερ των ελληνικών διοργανώσεων αντί του Αξέλ Τουπάν. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Κώστα Παπανικολάου να δηλώνει «παρών», παρότι ταλαιπωρήθηκε από πυρετό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Παναγιώτου και Μάνος.

Στον άλλο νοκ άουτ ημιτελικό, που θα δώσει το άλλο «εισιτήριο» για το Ηράκλειο και το μεγάλο αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τίτλου, η Κύμη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:00, ΕΡΤ2).

Η ομάδα του Ισίδωρου Κουτσού δείχνει έτοιμη για μια ιστορική πρόκριση και το κίνητρο να είναι τεράστιο, ενώ από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο και θέλει να μην την αφήσει να πάει χαμένη.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Κύμη-ΠΑΟΚ 17:00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 20:00



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.