ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ένα ντέρμπι, ένα πρωτάθλημα

featured image

Είναι το ματς που είτε θα κρίνει τον πρωταθλητή για την σεζόν 2018/19, είτε θα μας αυξήσει την αγωνία για τις επόμενες 10 αγωνιστικές που απομένουν.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Και λέμε πως θα ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα και την διεκδίκησή του, γιατί ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στο +6 κι αν δεν χάσει το βράδυ της Κυριακής από τον Ολυμπιακό τότε θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες του για τον τίτλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη για να μειώσουν την διαφορά στους 3 βαθμούς και να πιέσουν τον ΠΑΟΚ στα επόμενα δέκα ματς πρωταθλήματος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ματς είναι προγραμματισμένο ν" αρχίσει στις 19:30 (ΝovaSports1) με τον Ισπανό Xιλ Μανθάνο να είναι ο διαιτητής του αγώνα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής του Μίσιτς, Ενρίκε, Χατσερίντι, Τόσκα, Μαλεζά, Καρέλη, Κάνιας αλλά πήρε στην 18αδα τους Ολιβέιρα, Ινγκανσον και Σβιντέρσκι.

Από την μεριά του ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε στην Αθήνα τους Σολδάνο, Μεριά, Ανδρούτσο και Ομάρ (τραυματίας ο τελευταίος) αλλά πήρε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της μέρας η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ στις 15:00 και ο Ατρόμητος τον Λεβαδειακό στις 19:00.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

ΑΕΚ-ΟΦΗ 15:00 (NovaSports1) Ατρόμητος-Λεβαδειακός 19:00 (ΕΡΤ2) ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 19:30 (ΝοvaSports1)

To Pre Game του ντέρμπι θ" αρχίσει στις 17:40 από το NovaSports1



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.