«Χτύπησαν» σπίτια παικτών της Λυών την ώρα που εκείνοι έπαιζαν με την Μπαρτσελόνα

featured image

Η Λυών κράτησε την Μπαρτσελόνα στο μηδέν (0-0), χθες το βράδυ, στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League και έτσι διατήρησε σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Καταλονία.

Παρά τη χαρά τους, όμως, για το γεγονός ότι πήραν ένα τόσο σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στους «μπλαουγκράνα», τα συναισθήματα τριών ποδοσφαιριστών της γαλλικής ομάδας γύρισαν σε λύπη, όταν επέστρεψαν σπίτι τους μετά τον αγώνα και διαπίστωσαν ότι αυτά είχαν πέσει θύμα «ποντικών».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Ο 25χρονος Ολλανδός επιθετικός, Μέμφις Ντεπάι, ο 21χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος, Λικά Τουσάρ και ο συνομήλικός του Σενεγαλέζος μέσος, Παπ Σεΐκ Ντιόπ (ο πρώτος έπαιξε βασικός σε όλο το ματς και οι άλλοι δύο πέρασαν σαν αλλαγή), διαπίστωσαν ότι τα σπίτια τους είχαν γίνει στόχος κλεφτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ (Le Progres, L" Equipe), τα «χτυπήματα» έγιναν την ώρα που η Λυών αντιμετώπιζε την Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα και οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών να βρίσκονται στο γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι οι δράστες ήταν καλά πληροφορημένοι για τα αθλητικά δρώμενα. Μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν μεγάλα χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Πάντως, οι «γκον» δεν είναι οι πρώτοι που υπέστησαν κάτι τέτοιο. Στις 23 Δεκεμβρίου, ο Βραζιλιάνος στόπερ και αρχηγός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Σίλβα, είχε πέσει θύμα κλοπής αντικειμένων συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Ναντ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.