Συγκλονίζει η ηθοποιός Μέλπω Κωστή για τον τραγικό χαμό του γιου της

featured image

Για τον θάνατο του 17χρονου γιου της σε τροχαίο, το πρόβλημα υγείας τής κόρης της και την αλλαγή καριέρας μίλησε η ηθοποιός Μέλπω Κωστή.

«Είχε πάρει τη μηχανή ενός φίλου, πέρασε κανονικά το φανάρι και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο. Πέθανε σχεδόν ακαριαία» εξομολογείται στην Ελεονώρα Μελέτη.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

«Εγώ ενημερώθηκα άμεσα. Πήγα εκεί στον τόπο, είναι απερίγραπτες οι σκηνές, τα συναισθήματα, όλα αυτά που έζησα… Τη στιγμή που πήγαμε στο νοσοκομείο και μάθαμε ότι έχει πεθάνει το παιδί είπα στον εαυτό μου "μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου κι έχεις δουλειά να κάνεις}, το είπα εκείνη τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Μέλπω Κωστή.

Μετά τον θάνατο του γιου της, η Μέλπω Κωστή μάζεψε όσες δυνάμεις είχε προκειμένου να συνεχίσει καθώς η κόρη της αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της και οι γιατροί δεν έδιναν ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς έχει.

Η ιδέα να ασχοληθεί με την κινέζικη ιατρική της την έδωσε ένας από τους γιατρούς που παρακολουθούσαν την κόρη της και της είπε πως εκείνη θα την κάνει καλά.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Μέλπω Κωστή:

 

 Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.