Δ. Καμμένος: ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας κυβερνούν με παρά φύσιν έδρα

featured image

Από το περιστύλιο της Βουλής και σε τηλεοπτική του παρέμβαση, ο Δημήτρης Καμμένος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Τέρενς Κουίκ, για την ορκωμοσία του ως βουλευτής στη θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, που παραιτήθηκε. Επίσης, εξαπέλυσε «βέλη» και προς τους στους υπόλοιπους πέντε, οι οποίοι με δήλωσή τους έχουν συνταχθεί με την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή.

Για τον έντονο διάλογο που είχε με τον κ. Κουίκ, ο κ. Καμμένος τόνισε: «Το ρεπορτάζ είναι αληθές. Ήταν και συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ μέσα και μετέφεραν το ρεπορτάζ και τους διαλόγους νομίζω αυτούσιους».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Και συνέχισε: «Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά το λευκό πληρεξούσιο του Κουίκ, αριστεροί απαιτούν και παίρνουν πιστοποιητικά αριστερής νομιμότητας από τους δεξιούς. Αυτό είχαμε να το δούμε από τους πολύ κακούς δεξιούς, παλιά… Το φακέλωμα. Αυτό είναι μια διαδικασία αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική».

«Δεν νομίζω κανένας συνάδελφος του ΖΥΡΙΖΑ, ούτε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας σήμερα, δεν θα έπρεπε να χαίρεται που κυβερνά με παρά φύσιν έδρα», είπε χαρακτηριστικά, μέσω της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε τι θα πράξουν σε λίγες ημέρες οι βουλευτές που εκλέχθηκαν με τους ΑΝΕΛ και στηρίζουν την κυβέρνηση, όταν «θα κληθούν να ψηφίσουν την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ, για ουδετερόθρησκο κράτος. Αυτό έδωσαν σαν επιστολή χθες. Γι’ αυτό θα τους κρίνει ο λαός και ο ψηφοφόρος και εγώ έχω κάθε δικαίωμα να λέω ότι είναι θεομπαίχτες και πολιτικοί απατεώνες».

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, υποστήριξε ότι μοιράζει μια καρέκλα σε όσους τον γλείφουν… και τους αναγκάζει να υπογράφουν «δήλωση υποτέλειας». Όλα αυτά τα χαρακτήρισε «πολιτικές ανωμαλίες και αντιδημοκρατικά», που τα βλέπει ο κόσμος και δυστυχώς, «αυτό που καταφέρνει η κυβέρνηση, είναι να απαξιώνει το πολιτικό σύστημα».

Παράλληλα δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας συμμετείχε στην διάλυση της Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καθώς τα σήματα ήταν ξεκάθαρα, όπως στην περίπτωση του κ. Παπαχριστόπουλου για τον οποίον «είχα ζητήσει τη διαγραφή του και δεν κατανοούσα γιατί δεν τον διαγράψαμε», αλλά δεν εισακούστηκε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, αλλά και στην περίπτωση του κ. Κουίκ. «Αν δεν προσέξεις το σπίτι σου, τη γυναίκα σου και τα παιδιά σου, κάποιος θα στα πάρει», υπογράμμισε.

Τέλος επανερχόμενος στην περίπτωση των έξι ανεξάρτητων βουλευτών, που με δήλωση τους θα στηρίζουν την κυβερνητική πλειοψηφία, είπε ότι «αν δεν είναι πολιτικά ηλίθιοι, τότε δεν έχουν καταλάβει τι υπέγραψαν στη δήλωσή τους, καθώς αν δεν ψηφίσουν ένα νομοσχέδιο από αυτά που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσαν να έχουν νομικές συνέπειες».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.