Ντάνος για το βιβλίο του: Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό

featured image

Live story στο Instagram έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός ως Ντάνος, για το βιβλίο του το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου.

Σε παλιότερη συνέντευξή του ο νικητής του Survivor 1 είχε πει ότι στο βιβλίο του θα πει ωμά πράγματα. «Είναι κάτι σαν ομολογία, γιατί μέσα στο βιβλίο θα γράφω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι, ούτε άτομα από το στενό μου περιβάλλον. Είναι λίγο ωμό το βιβλίο μου. Έχω ζήσει κάποια πράγματα και τα γράφω έτσι γιατί έτσι πρέπει να γραφτούν. Ωμά. Γράφω πράγματα που έχω ζήσει, που έχω κάνει και δεν ντρέπομαι γι’ αυτά. Με ξέρει πολύς κόσμος και θέλω μέσα από το βιβλίο μου να συστηθώ καλύτερα, σε βάθος. Να με γνωρίσουν λίγο πιο πραγματικά».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Στο live story του ο Ντάνος είπε:

«Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό. Εγώ προσωπικά δεν κατάφερα να το διαβάσω ποτέ με τη μία, δηλαδή μονοκοπανιάς. Ελπίζω να σας αρέσει, εμένα μου άρεσε. Οι σελίδες θα είναι 160, σε κάθε αρχή του κεφαλαίου θα υπάρχει μια φωτογραφία που θα είναι σχετική με το κεφάλαιο που ακολουθεί».

Για τις αρνητικές κριτικές είπε: «Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές. Δεν είμαι στο χώρο του βιβλίου, ούτε έχω διαβάσει 1.000 βιβλία. Έχω διαβάσει 8».

Δείτε το βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.