Το σερί της ΑΕΚ στο Φάληρο και οι νίκες του Ολυμπιακού ως γηπεδούχος

featured image

Ο Ολυμπιακός έχει 19 νίκες περισσότερες στα ντέρμπι με την ΑΕΚ ως γηπεδούχος, με την Ένωση πάντως να πηγαίνει στο Φάληρο «τρέχοντας» ένα αήττητο σερί απέναντι στους ερυθρόλευκους.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ είναι αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα για την 21η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να μάχονται στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος για τη δεύτερη θέση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων με τον Ολυμπιακό γηπεδούχο, οι ερυθρόλευκοι είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι, μετρώντας 19 νίκες περισσότερες από τους κιτρινόμαυρους. Συγκεκριμένα σε 75 παιχνίδια με την ΑΕΚ στην έδρα του, ο Ολυμπιακός έχει επικρατήσει 39 φορές, η ΑΕΚ έχει πάρει 20 φορές το διπλό, ενώ 16 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Η ΑΕΚ, βέβαια, πηγαίνει σήμερα στο Καραϊσκάκη «τρέχοντας» ένα καλό σερί κόντρα στους ερυθρόλευκους. Η Ένωση στα πέντε τελευταία ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ανεξαρτήτου έδρας είναι αήττητη, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ από την ανατροπή του 3-2 την περσινή σεζόν, επικράτησε του Ολυμπιακού και στον δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη (1-2), ενώ λίγες μέρες μετά νίκησε και για το Κύπελλο με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Επίσης υπάρχει το περσινό 0-0 στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο, και το φετινό 1-1 του πρώτου γύρου.

Η τελευταία επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ είναι το 0-1 στο ΟΑΚΑ τη σεζόν 2016-2017 για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.