Μάνα ανάγκαζε την κόρη της να κάνει τρίο μαζί με εκείνη και τον εραστή της για να ανανεώσει τη σεξουαλική τους ζωή

featured image

Μια γυναίκα από την Ινδονησία ανάγκαζε τη έφηβη κόρη της να κάνει τρίο μαζί της για να βοηθήσει στην αναζωπύρωση της σεξουαλικής της ζωής με τον εραστή της.

Το ζευγάρι άρχισε να χρησιμοποιεί σεξουαλικά το 16χρονο κορίτσι τον περασμένο Οκτώβριο.

A mother and her boyfriend have been arrested for allegedly forcing her teenage daughter to have sex with her sex father to

Αρχικά προσπάθησαν να δωροδοκήσουν τη νεαρή προσφέροντάς της χρήματα και ένα smartphone, αλλά το παιδί αρνήθηκε, γι’ αυτό η μητέρα της την διέταξε να πάρει μέρος στην αποτρόπαια πράξη.

Η κακοποίηση αποκαλύφθηκε όταν η κοπέλα μίλησε γι’ αυτήν στον βιολογικό της πατέρα, ο οποίος ήρθε αμέσως σε επαφή με την αστυνομία.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας, κος Andi Sinjaya, δήλωσε ότι το ζευγάρι του είπε ότι ήθελε απλά να «ανανεώσει τη σεξουαλική του ζωή».

The couple reportedly began sexual abusing the 16-year-old girl in Jakarta, Indonesia, last October. She became distressed and told her real father, who told police immediately

Το ζευγάρι συνελήφθη και το κορίτσι είναι υπό τη φροντίδα παιδοψυχολόγων.

Πώς μπορεί μια μάνα να χρησιμοποιεί την κόρη της για να ικανοποιήσει τ’ αρρωστημένα γούστα τα δικά της και του συντρόφου της; Όσα χρόνια και να φάνε στη φυλακή, η ζημιά που έκαναν στο άτυχο κορίτσι δεν διορθώνεται!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.