Ο Λουτσέσκου ζήτησε οπωσδήποτε να παραμείνει ο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ

featured image

Ο ΠΑΟΚ οδεύει απτόητος προς τον τρίτο του πρωταθληματικό τίτλο και άπαντες στις τάξεις του συλλόγου πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια ζητήματα που πρέπει να λυθούν, όπως οι εκκρεμότητες με τα συμβόλαια σημαντικών παικτών, τα οποία λήγουν το προσεχές καλοκαίρι.

Ένα από αυτά είναι και του Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος ακόμη δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέα συμφωνία. Η «ασπρόμαυρη» διοίκηση έχει ήδη καταθέσει νέα βελτιωμένη προσφορά στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Αυτός που «καίγεται» να παραμείνει ο Αφρικανός αμυντικός στο ρόστερ της ομάδας, είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, είχε κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη για το θέμα του στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

«Δεν πρέπει να χαλάσουμε τη χημεία της ομάδας, είναι μέσα στους απαραίτητους παίκτες ο Φερνάντο, γιατί του χρόνου θα έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις και θα χρειαστούμε παίκτες αυτής της εμβέλειας. Δεν βγαίνει η χρονιά μόνο με Ίνγκασον και Κρέσπο», φέρεται να είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στον μεγαλομέτοχο του «δικεφάλου».

Μάλιστα, Ρ. Λουτσέσκου φέρεται να είπε στη συζήτηση που είχε με τον Ιβ. Σαββίδη: «Πού θα βρούμε καλύτερο παίκτη από τον Βαρέλα, τώρα που έμαθε την ομάδα και η ομάδα εκείνον;».

Πάντως, στον ΠΑΟΚ υπάρχει αισιοδοξία πως ο Βαρέλα θα πει τελικά το «ναι» και θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας για επιπλέον δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2021.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.