16χρονο αγόρι απήγαγε, βίασε, στραγγάλισε και σκότωσε 6χρονο κορίτσι

featured image

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση ενός έφηβου αγοριού που κατηγορείται για το βιασμό και τη δολοφονία ενός 6χρονου κοριτσιού από το νησί Μπιουτ της Σκωτίας.

Το σώμα της μικρούλας Alesha MacPhail βρέθηκε στις 2 Ιουλίου του περασμένου έτους γυμνό στον εξωτερικό χώρο ενός εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου και τα ρούχα της ήταν σκορπισμένα στη γύρω περιοχή.

Ο 16χρονος μαθητής, του οποίου το όνομα δε μπορεί να γίνει γνωστό για νομικούς λόγους, άρπαξε το κοριτσάκι από το κρεβάτι του, το βίασε, το σκότωσε και πέταξε το άψυχο κορμάκι του στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο με την ελπίδα ότι δεν θα το έβρισκε κανένας.

Η αιτία θανάτου του κοριτσιού ήταν η «πίεση στο λαιμό και το πρόσωπο».

Η μικρή εξαφανίστηκε το απόγεμα της 2ας Ιουλίου από το σπίτι της γιαγιάς της όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα και το νεκρό σώμα της εντοπίστηκε δύο ώρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισής της.

A school photograph of Alesha MacPhail was placed among tributes last July after her death

Ο 16χρονος δεν έχει παραδεχθεί ακόμη τη δολοφονία και το μόνο που ανέφερε στο δικαστήριο είναι πως στην υπόθεση εμπλέκεται και μία ενήλικη γυναίκα.

Forensic officers on the Isle of Bute in Scotland last July after officers discovered the body

Ας ελπίσουμε πως η δικαιοσύνη θα κάνει σωστά τη δουλειά της και θα τιμωρήσει με τον κατάλληλο τρόπο όσους εμπλέκονται στο μαρτυρικό θάνατο του κοριτσιού. Καλό ταξίδι “ξανθέ άγγελε”….



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.