Η «Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

featured image

Την αποκαλούν και η «Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν» και μάλλον δεν έχουν άδικο. Η Ilia Leya, το μελαχρινό μοντέλο και influencer μοιάζει εντυπωσιακά στην πληθωρική αμερικανίδα τηλεπερσόνα, ενώ η ίδια φαίνεται να βάζει το χέρι της για την ομοιότητα αυτή.

Η Ilia Leya ή Ίλια Παπαδοπούλου όπως είναι το πραγματικό της όνομα, το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την καριέρα της στο μόντελινγκ αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί. Άλλωστε, η 23χρονη, που διαθέτει και δικό της κανάλι στο YouTube είχε μιλήσει για την προσθετική γλουτών που έκανε.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094622034-0"); });

Η Ilia Leya  είναι και «influencer» και όπως εξήγησε: «influencer είναι ένας άνθρωπος που εκμεταλλεύεται κατά κάποιο τρόπο τους ανθρώπους που τον ακολουθούν στα social media».  Η 23χρονη έχει σπουδάσει μοντάζ και φωτογραφία ενώ έχει δουλέψει ως μοντέλο στην Ινδία

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε τα μακριά μαλλιά της είναι από «παρθένο ινδικό μαλλί, που είναι αρκετά σπάνιο».

Όσο για την εντυπωσιακή ομοιότητά της με την Κιμ Καρντάσιαν, είπε ότι δεν έχει σκοπό να την αντιγράψει και πως οι επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί στο σώμα της, δεν έχουν γίνει για να μοιάσει με το σώμα της Αμερικανίδας σταρ, το οποίο η Ilia Leya  θεωρεί ότι είναι εξωπραγματικό.

Πάντως, στο λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της που παραπέμπουν πολλές φορές σε εκείνες της Κιμ Καρντάσιαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.